Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu a putut avea copii Mihai Constantinescu

De ce nu a putut avea copii Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu s-a stins ieri, după cinci luni petrecute în stare comatoasă la Spitalul Floreasca. În urma lui a rămas o soție îndurerată, dar și milioane de fani care își vor asculta artistul preferat doar prin piesele înregistrate. Mulți s-au întrebat odată cu trecerea acestuia în neființă de ce nu a putut avea copii Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu, fără urmași

Ei bine, explicația e că artistul a fost pe punctul de a fi tată, însă șansa i-a fost năruită. Potrivit unei declarații apărute în presa autohtonă, artistul a lăsat o fostă iubită însărcinată, însă aceasta a decis să nu păstreze sarcina. Fata în cauză era elevă în clasa a XII-a, motiv pentru care nu a dorit să devină mamă.

Vestea l-a întristat pe măsură pe Mihai Constantinescu, acesta dorindu-și dintotdeauna să aibă o fetiță. Sora artistului a povestit totul într-un interviu mai vechi: „Eu nu am putut face copii, iar Mihai trebuie sa raspunda, in functie de cucoanele cu care a fost. Mihai s-a casatorit cu gandul sa aiba o fetita, dar ea nu a vrut sa-si strice silueta. Apoi a mai avut prietene, ele si-au dorit copii cu el, dar le era teama ca el nu vrea si nu l-au intrebat. Imi pare foarte rau, am venit singuri, plecam singuri, se alege praful de tot”, declara Ileana, sora mai mare a cântărețului. Între timp, femeia a murit din cauza unei grave maladii.

De ce nu a putut avea copii Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu nu a avut copii nici cu fosta soție și nici cu Simona Secrier. Aceasta din urmă a avut probleme medicale, iar Mihaela Constantinescu a pierdut… momentul propice. ”Singurul regret este că nu am avut niciodată curajul să am un copil. La început am amânat pentru că amândoi aveam proiecte profesionale şi apoi au trecut anii, relaţia noastră s-a răcit”, spunea fosta soție a artistului, conform OK!.

Citește și Ce avere avea Mihai Constantinescu și cui rămâne? Schimbare de planuri

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: