Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu a vrut Gina Pistol să prezinte noul sezon America Express: „Cum să mă duc eu?”

De ce nu a vrut Gina Pistol să prezinte noul sezon America Express: „Cum să mă duc eu?”

Gina Pistol, mesaj surprinzător pe Internet

În noul format al emisiunii, America Express vor concura cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc, deși vor avea parte de condiții de trai dificile și probe pe măsură. Vedetele au plecat miercuri, 25 mai 2022, pe Drumul Aurului. 

Deși suntem obișnuiți cu Gina Pistol la cârma emisiunii, aceasta nu este pregătită să modereze momentan emisiunea, deoarece este focusată pe familia ei. Irina Fodor îi va ține și acest sezon locul. Iată toate detaliile!

De ce nu a plecat Gina Pistol în America Express

Gina Pistol este cea care a prezentat îndrăgita emisiune de pe Antena 1 încă de la început. Aceasta nu este încă pregătită să se întoarcă pe postul de prezentator și tocmai de aceea o lasă pe Irina Fodor și acest sezon ca moderator. Vedeta a fost prezentă la un podcast pentru Pro FM unde a oferit toate detaliile: 

„Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață, știi. După ce ajungi la piață… băi, stăteam la semafor și zic: Doamne, ce îmi lipsește copilul. Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Și ajungeam la platou și stăteam câteva ore și ziceam: Doamne, ce dor îmi e de copil”, a explicat Gina Pistol la Pro FM.

Gina Pistol: „Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului?”

Prezentatoarea TV a declarat că nu-și dorește să rateze cele mai importante momente alături de micuța ei, Josephine, dorind să fie în preajma ei pentru a o vedea cum crește: 

„Ce fac eu, cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să explic eu unui copil care are nevoie de mamă că eu lipsesc două luni de zile? Ceea ce înseamnă foarte mult. Copilul, acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era în urmă cu o săptămână, parcă e alt copil. Crește, are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu aceste momente? Cum să nu fiu alături de ea?”, a încheiat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: