Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu ar divorța Loredana Groza de soțul ei, Andrei Boncea. Ce afacere au împreună

De ce nu ar divorța Loredana Groza de soțul ei, Andrei Boncea. Ce afacere au împreună

GALERIE FOTO (4) De ce nu ar divorța Loredana Groza de soțul ei, Andrei Boncea.

De ce nu ar divorța Loredana Groza de soțul ei, Andrei Boncea. Celebra artistă este căsătorită de peste 20 de ani cu Andrei Boncea. În ultima perioadă s-a zvonit că cei doi ar fi în prag de divorț, dar niciunul dintre ei nu a comentat pe acest subiect. Ce afacere au Loredana și Andrei Boncea?

De ce nu ar divorța Loredana Groza de soțul ei, Andrei Boncea. Ce afacere au împreună

În 1998, Loredana Groza își unea destinul cu al lui Andrei Boncea, producător de film. Cei doi s-au căsătorit chiar în ziua în care vedeta a împlinit 28 de ani. La doar o lună distanță, artista a născut-o pe fiica lor, Elena. Deși ea este cunoscută de milioane de români, soțul Loredanei a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. În urma cu ceva timp, jurata de la X Factor vorbea despre căsnicia cu sotul ei, mărturisind care este secretul mariajului lor. „Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, declara Loredana Groza.

Vedeta a fost remarcată la 14 ani, la faza națională Cântarea României, la Focșani. Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely au chemat-o la București ca să participe la alt concurs în vogă atunci, iar Loredana a câștigat toate probleme. Avea 16 ani când a câștigat trofeul la Fetsuvalul Mamaia. De atunci, viața lor s-a schimbat. Andrei Boncea este un producător român de film, care are în palmares producții cinematografice de succes. Florin Călinescu este nasul de cununie al celor doi,acesta aducându-și aminte de nunta lor.

„Dintre toate amintirile, pe locul întâi rămâne în sufletul meu faptul că ne-am legat spiritual. Loredana s-a măritat cu Andrei Boncea, i-am dus la biserică, le-am botezat copilul. Este o relaţie specială. De la frânturi de conversaţii până la mâncat, de la armonie şi veselie pînă la momentele de cumpănă, prin care poate trece oricine.”, a spus Florin Călinescu despre Loredana Groza.

 

Ce afacere au Loredana Groza și Andrei Boncea

Puțină lume știe că Loredana Groza și Andrei Boncea formează o echioă și în afaceri. Cei doi au împreună o firmă care produce foarte mulți bani și la care Boncea este asociat majoritar cu 55%, având rolul de administrator.

Activitatea principală a firmei Rollywood Film SRL este producția cinematografică, video și programe de televiziune. În ultimii 5 ani, societatea a avut o cifră de afaceri de peste 5,5 milioane de lei. Ultima întâlnire a asociaților a avut loc în luna iulie a anului trecut, atunci când s-a decis mutarea sediului social și modificarea mandatului de administrator al lui Boncea de la durata de 90 de ani.

Printre producțiile cinematografice de succes pe care soțul Loredanei Groza le are se află și “Supravieţuitorul”, “Fire and Ice: Cronica Dragonilor” şi “Garcea şi oltenii”. De asemenea, soțul artistei a participat în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România, printre care se numără “Amen”, regizat de Costa Gavras, “Callas Forever”, în regia lui Franco Zeffirelli, “Modigliani”, al lui Mick Davis și“Joyeux Noël”, regizat de Christian Carion și nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: