Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza s-a pozat provocator în pat. Cum au reacționat internauții

Loredana Groza s-a pozat provocator în pat. Cum au reacționat internauții

GALERIE FOTO (5) Loredana Groza s-a pozat provocator în pat.

Loredana Groza s-a pozat provocator în pat. Artista în vârstă de 51 de ani arată incredibil de bine și nu ezită să le arate asta și celor care o admiră. Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare câteva imagini din intimitatea dormitorului. Internauții au reacționat imediat.

Loredana Groza s-a pozat provocator în pat. Cum au reacționat internauții

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din ROmânia, iar la vârsta de 51 de ani arată incredibil de bine. Artista este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. De asemenea, jurata de la X Factor îi uluiește pe internauți cu imaginile provocatoare. Recent, Loredana a postat mai multe imagini din dormitor, iar acest lucru a strâns atât reacții pozitive, cât și negative din partea internauților.

Când a publicat imaginile, vedeta a folosit la descriere un mesaj surprinzător: ”A fi jucăuș nu este de condamnat. Doar atunci când ești jucăuș poți fi atent la tot…”. Ulterior, unii internauți au fost de părere că blondina a cam exagerat cu postările sale, motiv pentru care și-au spus părere în comentarii. ”Mă rog la Dumnezeu să îți deschidă mintea și să te apuci de un Onlyfans / Dietă și mult sport zice…./ Loredana, tu ești? / Madonna stai cuminte / Mamaie ți-ai găurit stafida? / S-a tăiat ca maioneza/ Cine s-ar fi gândit ca în socialism să vedem una ca asta?! / Ar vrea Madonna să arate așa”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase la postarea Loredanei Groza.

De cealaltă parte, unii internauți au lăudat-o pentru felul cum arată. ”Iar dormin stresați la noapte / O frumusețe de femeie! La vârsta ta dai clasă multor puștoaice de 18 ani / Foarte frumoasă și sexy / Ești bună rău! / Ești superbă! Ai un corp frumos! / O femeie deșteaptă și foarte frumoasă. Te pup dulce!/ Wow! Cât de frumoasă ești! Întinerești!”.

Loredana Groza, despre relația pe care o are cu Nick Casciaro

Loredana Groza l-a pregătit pe Nick Casciaro în emisiunea X Factor, iar acesta a câștigat premiul cel mare al reality show-ului. Ulterior, vedeta a apărut deseori alături de Nick Casciaro determinându-i pe unii să speculeze că între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie.

Artistul italian a mers la munte cu Loredana și au petrecut sărbătorile împreună. Deși acesta are o iubită, Nick nu a plecat din România după terminarea concursului. Vedeta a decis să pună capăt zvonurile și a vorbit despre relația pe care o are cu Nick. “Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. Lumea vrea povești de dragoste.

Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminine”, a spus vedeta pentru Antena 1.

De asemenea, italianul i-a multumit mentorei sale pentru că i-a fost aproape, spunând că artista ar fi ca o mamă pentru el.“E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK”, a declarat câștigătorul de la X Factor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: