Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu are copii Paula Seling. Cântăreața a vorbit pentru prima dată despre acest subiect

De ce nu are copii Paula Seling. Cântăreața a vorbit pentru prima dată despre acest subiect

De ce nu are copii Paula Seling

Paula Seling a spus de ce nu are copii cu soțul ei, deși sunt căsătoriți de ani buni. Iată ce a declarat cântăreața care are o carieră de succes.

De ce nu are copii Paula Seling. „Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți”

Paula Seling și Radu Bucura sunt căsătoriți de 17 ani și au o relație foarte discretă. Ea e o cântăreață celebră la noi, care stă departe scandaluri, iubită de un public larg, iar el este inginer. Modul în care au ajuns să formeze un cuplu este unul de spus la gura sobei, nepoților.

Paul Seling: „Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, se arată într-un articol Viva!.

Cei doi nu au copii. Cântăreața în vârstă de 43 de ani susține că cel mai probabil încă nu a fost momentul, dar și-ar dori să se întâmple.

„Niciunul dintre noi nu știm cum reușim să ne păstrăm apropiați în vremuri în care și noi ne mirăm de rapiditatea cu care alții divorţează. Poate are legătură cu faptul că, demult, am hotărât să păstrăm detaliile căsniciei noastre cât mai ferite de privirile şi bârfele celorlalți”, a declarat Paula Seling pentru revista Taifasuri.

„Sigur că îmi doresc (n.r. copii), fără îndoială că unul dintre rolurile căsătoriei este acela de a crea o familie, de a avea copii”, arată sursa menționată mai sus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Seling (@paulaseling)


„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne ptroteja relația este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți, ci pur și simplu că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi”, spunea aceasta, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: