Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu are Mihai Trăistariu noroc în dragoste. Cum trebuie să fie o femeie pentru a fi pe placul artistului

De ce nu are Mihai Trăistariu noroc în dragoste. Cum trebuie să fie o femeie pentru a fi pe placul artistului

De ce nu are Mihai Trăistariu noroc în dragoste

De ce nu are Mihai Trăistariu noroc în dragoste. Celebrul artist are noroc pe plan profesional, dar în dragoste norocul nu prea i-a surâs. Mihai Trăistariu a fost logodit de trei ori, dar relația nu a s-a concretizat niciodată. Cum trebuie să arate femeia din viața cântărețului?

De ce nu are Mihai Trăistariu noroc în dragoste. Cum trebuie să fie o femeie pentru a fi pe placul artistului

De ce nu are Mihai Trăistariu noroc în dragoste. Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, dar cu toate astea nu a reușit să-și găsească jumătatea. Mihai Trăistariu își dorește să aibă o familie mare, pentru că și el provine dintr-o familie numeroasă. Deși a fost logodit de trei ori, relațiile s-au stricat. Acesta a povestit într-o emisiune tv că la începutul carierei sale multe fete îl căutau și îl asaltau pe stradă, la plajă. Însă, de la o vreme, Mihai nu reușește să-și găsească sufletul pereche și parcă nu îl atrage nicio femeie. Artistul a recunoscut că a încă primește mesaje de la femei pe rețelele de socializare, dar niciuna nu este pe placul lui. Potrivit acestuia motivul este faptul că descoperă că în spatele mesajelor de dragoste se află interse financiare care îl determină să încheie conversația de fiecare dată.

Conform acestuia, cel mai des îi scriu femeile măritate sau divorțate, care nu mai prezintă niciun fel de interes pentru artist. Mihai consideră că, în trecut, femeile îl plăceau pentru glasul lui, pentru perfomanțele sale muzicale. ”Fiecare mesaj mai elaborat e cu tentă spre partea financiară ca să se liniștească și ele, ca să aibă o viață mai bună. Și eu simt asta. Și când simt, deja nu mai continui discuția. Nici n-am pus vreodată preț pe fizic, eu sunt un tip simplu și n-am punctat decât calitățile esențiale”, a povestit Mihai Trăistariu.

Cum trebuie să fie perfectă pentru Mihai Trăistariu?

Chiar dacă nu și-a găsit jumătatea, Mihai Trăistariu nu se dă bătut! Acesta își caută sufletul pereche și este extrem de atent la detalii. Astfel, femeia perfectă pentru Mihai Trăistariu trebuie să știe să gătească foarte bine, să fie haioasă și să creeze o atmosferă plăcută în casă. De asemenea, aceasta trebuie să fie prezentă constant în viața sa, să aibă un venit stabil și să nu depindă de banii lui. Celebrul artist recunoaștre că a iubit foarte mult de trei ori, și deși pare un tip dur, a plâns foarte la fiecare despărțire. Cântărețul este pregătit să facă orice pentru a-și întâlni marea iubire. Mihai a mai povestit că ultima sa relație s-a încheiat în urmă cu aproximativ doi ani, pentru că aceasta nu-i înțelegea programul, așa că au decis să se despartă.

În prezent, Mihai a renăscut din propria cenușă și s-a repus pe picioare, pe plan financiar. Un împrumut neispirat la bancă l-a adus pe artist în pragul falimentului, dar o investiție pe care a făcut-o în cateva apartamente la malul mării s-a dovedit a fi o decizie foarte bunp, care l-a salvat în cele din urmă.„M-am trezit cu o rată de 5000 de euro pe lună, pe care o dată cu pandemia nu am mai putut să o susțin și atunci singura mea sursă de venit au devenit aceste apartamente pe care le am la malul mării și care au fost la plesneală”, a explicat Mihai Trăistariu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: