Redactia.ro
Home » Știri » De ce nu e bine să ai aceste plante în dormitor. Îți fac mai mult rău decât bine

De ce nu e bine să ai aceste plante în dormitor. Îți fac mai mult rău decât bine

De ce nu e bine să ai aceste plante în dormitor. Îți fac mai mult rău decât bine

Iată de ce nu este bine să ai aceste plante în dormitor. Pe scurt, îți fac mai mult rău decât bine. Una dintre ele este des întâlnită în locuințe.

De ce nu e bine să ai aceste plante în dormitor. Îți fac mai mult rău decât bine

Asemenea oamenilor, există și plante de care ar fi mai bine să te ferești și să eviți să le ai în casă, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cărții Vampirii și donatorii casei. Secretele protecției energetice. Ele îți vor consuma energia și îți vor afecta inclusiv calitatea somnului. Culmea este că una dintre ele este destul de des întâlnită în locuințe.

Orhideea este des găsită în casele oamenilor. Ea e periculoasă în locuințele în care stau oameni nehotărâți, cu voință slabă, și le poate absorbi energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifestă dimineața devreme și în timpul nopții, potrivit sursei menționate mai sus. E mai potrivit să ținem o orhidee în bucătărie, dar nu într-o cameră unde ne odihnim.

Feriga este, de asemenea, un puternic vampir energetic. Ea are nevoie de energie pentru a se putea dezvolta normal, așa că nu e indicat să o țineți în dormitor. O puteți așeza pe un aparat, pe televizor, de pildă, în living, departe de patul și de canapeaua pe care dormiți și vă relaxați.

Chiparosul este un arbore rășinos din familia cupresaceelor și un puternic purificator al aerului, însă, de asemenea, nu este indicat să îl avem în casă. Ca să vă faceți o idee și de ce, el era denumit „arborele morții” în antichitate. Este una dintre plantele de care vă puteți bucura cu adevărat de ani de zile, dar păstrat în găleată pe terasă sau în balcon dacă îți dorești neapărat să ai unul.

Planta de leandru nu trebuie ținută în casă, dar nici măcar în curte sau în grădină, pentru că atrage ghinionul și veștile proaste, dar este și otrăvitoare. Frunzele și florile pot provoca probleme grave de sănătate și chiar moartea, în caz extrem.

De ce nu e bine să ai aceste plante în dormitor. Îți fac mai mult rău decât bine
Foto: Pexels
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: