Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu își dorește Oana Zăvoranu să adopte. Ce a mărturisit vedeta

De ce nu își dorește Oana Zăvoranu să adopte. Ce a mărturisit vedeta

Oana Zăvoranua  dezvălui în spațiul public că nu își dorește să adopte un copil.

 

Ce a declarat vedeta

 

Întrebată de un urmăritor, Oana Zăvoranu a dezvăluit de ce nu își dorește să adopte un copil. „Nu. Dacă poți face un copil, de ce să adopți?”.
Căsătorită cu Alex Ashraf, actrița își dorește să devină mamă. Cuplul s-a căsătorit în luna septembrie a anului 2016, într-o ceremonie intimă care a avut loc în Biserica Sfinții Apostoli din Capitală.
„Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?”, spunea soțul acesteia  în urmă cu ceva timp. „Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată!”, a fost răspunsul vedetei.
Cei doi vor să devină părinți. „Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată!”, a continuat soțul actriței.

Vedeta și-ar dori să apeleze la o mamă surogat. „Eu am rămas însărcinată de 3-4 ori în viața mea, nu era momentul. Dacă este varianta să treacă alta prin durerile nașterii în locul meu, pe bani, de ce să nu o fac. Bărbatul meu își dorește un copil. Și aș apela la o mamă surogat, sunt hotărâtă”, a declarat Oana, în anul 2017, când a fost întrebată dacă își dorește un copil.

Actrița și Alex sunt împreună din anul 2012, acesta fiind al doilea mariaj al actriței. Din anul 2006 până în anul 2011, actrița a fost căsătorită cu artistul Pepe, Ionuț Pascu. Cântărețul este și el recăsătorit în prezent cu Raluca Pastramă, alături de care are două fiice, Maria (7 ani) și Rosa (4 ani).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: