Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu va deveni mămică. Vedeta își dorește o fetiță și un băiețel

Oana Zăvoranu va deveni mămică. Vedeta își dorește o fetiță și un băiețel

Oana Zăvoranu va deveni mămică

Oana Zăvoranu și-a uimit fanii cu anunțul pe care l-a făcut. Vedeta și soțul său au vorbit într-un live pe Instagram despre o posibilă sarcină. Bruneta a spus fără să stea pe gânduri că își dorește un băiat și o fetiță. De mult timp, fanii vedetei sunt curioși când va devenit bruneta mămică pentru prima oară.

Oana Zăvoranu va deveni mămică. Vedeta își dorește o fetiță și un băiețel

Oana Zăvoranu, în vârstă de 47 de ani este un personaj controversta în showbiz-ul românesc. Aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri, care vor fi uitate cu greu de câtre public. Cu toate astea, Oana a știut întotdeauna să rămână puternică și să le răspundă celor care au avut întrebări pentru ea.

De multe ori, fanii săi au întrebat-o pe Oana când va deveni mămică, aceasta fiind căsătorită de câțiva ani cu Alex Ashraf, alături de care trăiește o adevărată poveste de dragoste. Dacă în urmă cu câtva timp cei doi declarau că nu s-au decis dacă să devină părinți, acum cei doi soți sunt mai mult decât hotărâți să aibă un copil.

Recent, Oana și soțul ei au mers într-un magazin, unde vedeta proba mai multe perechi de încălțăminte. În acest timp, Alex a decis să facă live, iar printre întrebările fanilor s-a numărat și cea despre o posibilă sarcină.

Oana Zăvoranu pregătită să devină mămică?

Fără să stea pe gânduri, Alex și Oana au vorbit despre o posibilă sarcină. Ba chiar soțul său a făcut o glumă, dând de înțeles că bruneta ar avea burtă. Chiar dacă a fost doar o glumă, cei doi au declarat că își doresc un copil. „Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată”, a spus Alex, în timp ce soția sa a spus clar că își dorește un băiat pentru că aceștia sunt făcuți pentru mame.

În trecut, Oana se simțea jignită ori de câte ori fanii îi puneau această întrebare. „Uite că nu vreau ,că nu e momentul încă, că nu simt șii că nu e treabă voastră.Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinență ?, zilnic pusă! ?. Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii?”?, spunea Oana în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: