Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, planuri să aibă copii. Când are de gând să devină mamă

Oana Zăvoranu, planuri să aibă copii. Când are de gând să devină mamă

GALERIE FOTO (4) Oana Zăvoranu, planuri să aibă copii

Oana Zăvoranu nu mai apare la televizor, dar în schimb este foarte activă pe rețelele de socializare, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Ei bine, recent, fosta prezentatoare de televiziune și-a uimit fanii după ce a abordat un subiect controversat.

Oana Zăvoranu, planuri să aibă copii. Când are de gând să devină mamă

Face ce face și reușește să surprindă publicul cu fiecare apariție. Oana Zăvoranu este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate vedete din România și are mii de fani pe rețelele de socializare care sunt interesați de viața acesteia.

Deși am văzut-o în mai multe ipostaze și a interpretat mai multe roluri, Oana nu a fost văzută în rolul de mamă, motiv pentru care multă lume o întreabă de ce nu are un copil.

Recent, bruneta a postat a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe instagram, iar unii dintre fanii acesteia au întrebat-o când va avea un copil. Aceasta și-a începutul mesajul cu un subiect comun, apoi și-a surprins fanii. Vedeta le-a oferit imediat mult așteptatul răspuns. „Asta nu știu în momentul ăsta, dar orice e posibil”, a fost răspunsul dat de Oana Zăvoranu pentru fanul curios.

Oana Zavoranu despre copil
Sursa foto: Instragram

Oana Zăvoranu trăiește o iubire ca-n filme

Fiica Mioarei Zăvoranu și a lui Ioan Bănicioiu trăiește o poveste de dragoste cu Alex Ashraf. Cei doi s-au căsătorit în 2016, după câțiva ani de relație.

Într-un interviu, Oana declara că nu se aștepta ca Alex să rămână lângă ea și să-i devină soț și să o bucure o viață întreagă. „Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis „wow”. Este un bărbat unul la un milion”, a precizat ea.

Așadar, Oana duce o viață fericită de soțul ei, iar tot ce le lipsește probabil acum, este un copil care să le coloreze viețile și mai mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini