Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zavoranu cu masina lovita. Cine a suparat-o pe vedeta

Oana Zavoranu cu masina lovita. Cine a suparat-o pe vedeta

Oana Zăvoranu, mesaj „fără perdea ”despre religie. „Credința nu înseamnă pupat de icoane scuipate de babe pline de răutate înaintea ta”

Oana Zavoranu face ce face si intra din nou in atentia publicului, de data acesta, cu bolidul de lux din dotare. Ce a patit vedeta si cu cine se cearta

Oana Zavoranu este foarte suparata dupa ce si-a gasit masina lovita in parcare. Mai mult, aceasta stie si cine a lovit-o si vrea sa isi faca dreptate in stilul ei. Patania a fost desigur povestita pe retelele de socializare si mai exact pe Instagram, unde mai nou sunt expuse problemele vedetelor. Potrivit acesteia, o masina Dacia ar fi lovit bolidul de lux aflat in posesia Oanei Zavoranu, iar toata fapta ar fi fost inregistrata de camerele de supraveghere din zona. Invitata sa isi spuna oful la Antena Stars, Oana Zavoranu s-a aratat extrem de infuriata de incidentul de care a avut parte. “Eu n-am văzut, în direct, toată faza. Administratotul nostru i-a spus lui Alex vezi că a lovit cineva mașina. Imediat a pus pe CD toată întâmplarea care e de un minut. I-am luat instantaneu numărul de înmatriculare. Coborând, vorbind cu paznicul mi-a spus: Măi Oana, lași omul fără carnet, un amărât care livrează la o fimă de catering”, a declarat Zavoranu.

Oana Zavoranu, deranjata de lipsa bunului simt

Oana Zavoranu, ajunsa la capatul rabdarii a spus ca lipsa bunului simt a deranjat-o cel mai tare, astfel ca a continuat cu declaratiile facute la nervi. „Ideea este alta, ni se poate întâmpla tuturor. Cu toate omul se joacă, față spate, stânga dreapta. Acolo era loc suficient. Nu era un loc strâmt de n-avea vizibilitate. Nu cred că a făcut-o intenționat, dar ideea este alta. Ni se poate întâmpla, oricăruia dintre noi, să dăm cu spatele și să lovim o mașină. Te oprești, pe mine asta m-a iritat și m-a determinat să fac publică toată treaba asta. M-a iritat că a venit paznicul la el și l-a întrebat: *Domnule ce faci?* El s-a uitat ca vițelul la poarta nouă și a întrebat: *Unde este strada..* păi până la strada aia, ai lovit o mașină. A aruncat aceeași privire și a plecat mai departe”, a conchis Oana Zavoranu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: