Redactia.ro
Home » TV » De ce nu își vede Nicolae Guță mai des fiica pe care o are cu Beyonce de România. Cântărețul a făcut destăinuiri fără perdea

De ce nu își vede Nicolae Guță mai des fiica pe care o are cu Beyonce de România. Cântărețul a făcut destăinuiri fără perdea

Nicolae Guță  este artistul care are unsprezece copii, dar care sunt făcuți cu șase femei diferite.Însă, artistul nu are parte chiar de toți. Cântărețul a făcut destăinuiri fără perdea la Antena Stars despre relația pe care o are cu fiica adusă pe lume de Beyonce de România. 

 

De ce nu își vede Nicolae Guță mai des fiica pe care o are cu Beyonce de România

Nicolae Guță este unul dintre cei mai controversați artiști din lumea manelelor. Mai mult, acum pare că își dorește să ajungă din nou în prim-plan. Guță s-a retras pentru o perioadă din luma reflectoarelor. Însă, a revenit în direct la Antena Stars, acolo unde a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația pe care o are cu una dintre fiicele sale, cea pe care o are cu Beyonce de România.

Astfel, cântărețul a vorbit despre fiica sa, Anais, rodul iubirii dintre el și Mădălina, alias Beyonce de România. Manelistula  explicat de ce nu își poate vedea fiica pe care o are cu Beyonce de România. Aparent, relația pe care o are cu noua parteneră, Cristina, îl împiedică să se mai vadă cu fostele soții, deoarece nu mai vrea să fie implicat în niciun scandal.

Cu toate acestea, în ceea ce o privește pe Anais, Nicolae Guță spune că mereu a fost prezent, cel puțin din punct de vedere financiar, în creșterea și educația micuței. Astfel, pe lângă pensia alimentară pe care o primea lunar, regele manelelor a avut grijă ca fiica Mădălinei să nu ducă lipsă de nimic.

”Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise, Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat. Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic. Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie. Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!”, a mărturisit Nicolae Guță în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Cântărețul de manele a recunoscut că pandemia l-a făcut să petreacă și mai mult timp alături de familie. Însă, artistul a spus că, nici acum, nu a putut să fie alături chiar de toți copiii.

Totuși Beyonce spune că Nicolae Guță nu se implică prea mult în creșterea lui Anais. Ea spune că artistul plătește doar 270 de lei pe lună pentru creșterea fiicei sale și că banii îi trimite de multe ori printr-un șofer. “Mă sună o dată pe an. N-am mai insistat. Dacă vrea să mă caute… nu pe mine, pe ea, pe fiica noastră, cu toate ca are numărul ei de telefon, ar putea să o sune. Dacă vrea să o caute, bine. Dacă vrea să îi dea pensia alimentară, bine.

O trimite șoferul. 270 de lei pe lună trimite. Au mai fost și excepții când au fost 500, de Crăciun a pus 300. Nu știu cu ceilalți copii cum se comportă, dar pe ea o vede o dată pe an”, a declarat Beyonce.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: