Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu l-a susținut mama Geta pe Zanni? Ce a spus despre Andrei

De ce nu l-a susținut mama Geta pe Zanni? Ce a spus despre Andrei

GALERIE FOTO (2) De ce nu l-a susținut mama Geta pe Zanni

Chiar dacă fiul ei a părăsit competiția Survivor România cu mult timp înainte de finală, mama Geta a urmărit restul emisiunii cu sufletul la gură. Mama Geta nu s-a ferit nicio clipă să recunoască cine e preferatul ei pentru premiul cel mare. Ce postase aceasta chiar cu câteva clipe înainte să se afle marele câștigător?

De ce nu l-a susținut mama Geta pe Zanni în marea finală

Chiar dacă Zanni a fost cel mai votat concurent, mama Geta nu l-a susținut. Ea a avut alt preferat în cursa pentru marele premiu din Republica Dominicană și nu s-a ferit să recunoască asta public. Chiar cu câteva momente înainte de anunțul câștigătorului, mama Geta a recunoscut pe rețelele de socializare că-și dorește ca Andrei să-l învingă pe Zanni. ”Sper să câștige Andrei. Un caracter atât de frumos..mi-a dat multe emoții, de fiecare dată cînd a jucat cu, Culiță, dar cu toate acestea îl susțin din tot sufletul! Haideți să-l votăm in marea finală! Doamne ajută să câștige trofeul!, a scris aceasta pe rețelele de socializare cu câteva minute înainte de finală.

mama geta andrei
mama geta andrei

Mesajul mamei lui Culiță e cu atât mai suprinzător cu cât, acum câteva luni, când fiul ei încă era în competiție, mama Geta spunea că dacă Culiță va câștiga premiul cel mare, el îl va împărți cu Zanni. Se pare că ceva a făcut-o pe mama Geta să se răzgândească în privința lui Zanni.

Culiță a fost descalificat de la Survivor România

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România și a părăsit competiția sportivă. În săptămâna unificării, fostul Faimos a refuzat să mai intre pe traseu. Artistul a spus, la acea vreme, că își dorește să fie alături de iubita lui, Daniela Iliescu, care urma să nască.

„Culiță a plecat cu un ghiozdan în față și acum aproape am pătrățele, mai e un pic și ajung la pătrățele. Pentru mine nu contează asta, cum am plecat și cum m-am întors fizic, contează cum am plecat spiritual și mental și cum m-am întors.

M-a făcut competiția asta să realizez niște lucruri pe care acasă nu le-aș fi realizat niciodată. Noi nu apreciem viața, lucrurile pe care le avem acasă, nu le apreciem niciodată. Apeciați tot ce aveți, cel mai mult familia, pentru că de multe ori ne sună frații, mama, nevasta și îi repezim la telefon, ne luam cu viața noastră. Când stai în junglă cinci luni fără telefon și te gândești, „Doamne ce bine ar fi fost să vorbesc numai un minut cu ei!” Fiului meu i-as spune să fie un om bun, asta contează cel mai mult în viață. Tot ce am făcut eu, dacă o să facă și el, o  să fie bine.”, a mărturisit Culiță după plecarea din competiție. Acum el este tătic al unui băiețel de o lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: