Redactia.ro
Home » TV » De ce nu mai prezintă Florin Busuioc vremea la Știrile PRO TV de dimineață

De ce nu mai prezintă Florin Busuioc vremea la Știrile PRO TV de dimineață

De ce nu mai prezintă Florin Busuioc vremea la Știrile PRO TV de dimineață

Florin Busuioc (56 de ani) își revine după infarctul pe care l-a suferit anul trecut. Îndrăgitul prezentator TV a trecut prin momente groaznice și a fost internat mai multe zile în stare gravă.

Chiar și așa, Busu nu a putut să stea prea mult timp departe de televiziune și a revenit la Pro TV îndată ce s-a simțit mai bine.

Florin Busuioc nu mai prezintă însă vremea la matinalul PRO TV, ci doar la știrile de seară. El a mărturisit care este motivul pentru care face acest lucru.

Firească (n.r.: Răspunsul prezentatorului când a fost întrebat: «Cum e revenirea?») Am avut o revenire normală, fără eforturi prea mari, pentru că nu mai fac şi ştirile de dimineaţă, doar pe cele de seară.

Da, dar deocamdată nu am voie să fac atât de mult efort. Dimineaţa e puţin mai complicat: sunt multe intervenţii de-ale mele şi e un timp îndelungat pe care trebuie să-l petrec acolo, sunt patru ore şi jumătate, iar pentru asta va trebui să-mi mai revin puţin cu coastele.

Am nişte coaste rupte în urma resuscitării, aşa că nu pot să respir complet, iar asta mă ţine departe de programul de dimineaţă şi de teatru, a mărturisit Florin Busuioc pentru jurnaliștii de la OK! Magazine.

Ce își mai amintește Florin Busuioc despre infarctul suferit

Busu a suferit un infarct pe 6 noiembrie 2018, la foarte scurt timp după ce încheiase un spectacol de teatru jucat la Craiova.

Întrebat ce își mai aduce aminte legat de acel eveniment, el a spus că a uitat complet acea zi.

Măi, eu am avut noroc. Pentru că o oră am mirosit florile la rădăcină, cum mi-a spus doctorul. Timp de o oră n-am existat. Nimic. Am uitat complet acea zi”, a spus prezentatorul de la PRO TV.

Citește și: Cine este şi cum arată soţul Monicăi Tatoiu. De ce nu apare acesta la TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: