Redactia.ro
Home » Știri »  De ce nu participă copiii Ducilor de Sussex la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce spune protocolul 

 De ce nu participă copiii Ducilor de Sussex la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce spune protocolul 

Archie și Lilibet, copiii prințului Harry și ai lui Meghan Markle lipsesc de la Westminster Abbeyla, unde au loc funeraliile Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a. Iată motivul pentru care micuții nu sunt prezenți!

 De ce nu participă copiii Ducilor de Sussex la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este condusă astăzi pe ultimul său drum. Aceasta avea patru copii, opt nepoți și 12 strănepoți, dar unii dintre cei mai tineri membri ai familiei regale, inclusiv cei ai prințului Harry și Meghan Markle, nu vor fi prezenți la înmormântarea acesteia care va avea loc astăzi, la ora 19:30 (21:30, ora României), în cadrul unei ceremonii private, în capela St. George a Castelului Windsor, la finalul ceremoniilor funerare de stat organizate dimineața, la Westminster Abbey din Londra. Regina va fi înmormântată în cripta Capelei Saint George din Windsor, alături de soțul său, ducele de Edinburgh, care a murit anul trecut.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor și sora sa mai mică, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, vor fi absenți, deoarece ambii sunt încă prea mici pentru a participa la un astfel de eveniment, Archie având doar 3 ani, iar Lilibet 1 an.

Protocolul regal indică faptul că nu există nicio regulă oficială care să stipuleze că copiilor sub o anumită vârstă le este interzis să participe la funeraliile unui suveran, deși celor foarte mici li se poate permite să rămână acasă, având în vedere gravitatea emoțională a acestei zile istorice.

Cine are grijă de copiii prințului Harry și ai lui Meghan Markle în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a?

Deoarece Ducii de Sussex participă la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, se poate presupune că micuții, care pot fi sau nu în Marea Britanie cu părinții lor, au fost lăsați în grija unei persoane apropiate cuplului, ca de exemplu mama lui Meghan, Doria Ragland. Aceasta i-a ajutat la îngrijirea copiilor în trecut, așa că este posibil ca Archie și Lilibet să își petreacă ziua cu bunica lor.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: