Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle, Ducesă de Sussex, gest remarcabil în ziua înmormântării Reginei Elisabeta! Ce decizie a luat soția Prințului Harry

Meghan Markle, Ducesă de Sussex, gest remarcabil în ziua înmormântării Reginei Elisabeta! Ce decizie a luat soția Prințului Harry

GALERIE FOTO (4)

Ziua de 19 septembrie marchează sfârșitul ceremoniilor de comemorare ale Reginei Elisabeta. O ultimă slujbă închinată în amintirea sa a avut loc la Westminster Abbey, acolo unde nu mai puțin de 500 de lideri mondiali s-au prezentat pentru a-i aduce un ultim omagiu. În prezența familiei regale, Regina Elisabeta a II-a a fost condusă pe ultimul drum.

Printre cei care au fost prezenți s-a numărat, desigur, și Meghan Markle, ducesă de Sussex, care în ultima perioadă a avut o relație distantă cu Majestatea Sa. Cu toate acestea, soția Prințului Harry a respectat însemnătatea zilei și a aplicat toate cutumele regale așteptate.

Un detaliu observat de toți la Meghan Markle a fost sobrietatea ținutei alese cu această ocazie. Dacă la alte evenimente obișnuia să poarte ținute sofisticate, care s-o scoată în evidență, de data aceasta a decis să se „muleze” peisajului și să lase opinia publică să se concentreze pe Majestatea Sa și pe însemnătatea evenimentului.

De asemenea, un alt detaliu inedit a fost legat de apariția Ducesei de Sussex la Mănăstirea Westminster. Dacă ceilalți membri regali, mai înalți în rang, și-au făcut apariția în mașinile coroanei, sosite ultimele la mănăstire, Meghan Markle a apărut discretă alături de Contesa de Wessex, cu mult înaintea lor.

Meghan Markle, în așteptarea Prințesei de Wales

A purtat bijuteriile dăruite de Regina Elisabeta

În onoarea suveranei, Ducesa de Sussex a purtat o pereche de cercei cu perle, dăruite de Majestatea Sa după nunta cu Prințul Harry. Meg a fost văzută cu aceste bijuterii pentru prima dată în iunie 2018, la prima ei îndatorire regală, alături de Regina Elisabeta.

Meghan Markle a purtat o rochie capă
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini