Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu s-a măritat Flavia Mihășan până acum! ”Suntem genul mai neconvențional”

De ce nu s-a măritat Flavia Mihășan până acum! ”Suntem genul mai neconvențional”

Flavia Mihașan este o mămică fericită și împinită. Cu un copil deja măricel și cu unul pe drum, fanii se întreabă de ce nu s-a măritat Flavia Mihășan până acum. 

De ce nu s-a măritat Flavia Mihășan până acum

Atunci când a rămas însărcinată cu primul copil, Flavia Mihășan s-a retras de pe micile ecrane și s-a dedicat vieții de familie. După un an de la nașterea primul copil, fosta asistentă TV așteaptă un al doilea copil și este mai fericită ca niciodată. Cu toate că au o familie fericită și numeroasă, Flavia și logodnicul ei nu și-au oficializat relația încă.

Iubitul ei, Marius, i-a dăruit deja un inel de logodnă, însă până acum nunta nu a avut loc. Cu timpul fanii vedetei s-au întrebat de ce nu s-a măritat Flavia Mihășan până acum. Cei doi nu par să aibă o problemă cu asta sau să se grăbească în acest sens. Trăiesc ca o adevărată poveste de dragoste, iar asta este tot ce contează, potrivit spynews.ro.

”Da, suntem logodiți și, după părerea mea, mai căsătoriți decât oricine, chiar dacă oficial n-am semnat nimic. Nu știm pe când nunta, recunosc că nu ne gândim prea des la asta… Să spunem că suntem genul mai neconvențional din punctul ăsta de vedere”, a declarat Flavia Mihășan.

De ce nu s-a măritat Flavia Mihășan până acum! Chiar dacă au apărut speculații în presă cum că marele eveniment a avut deja loc, ei bine, asistenta TV a recunoscut că nu s-a întâmplat acest lucru și își amintește cu mare emoție ziua în care iubitul său și-a făcut curaj și a cerut-o de nevastă.

”A fost un moment tare frumos și romantic, eram însărcinată și fericită”, a dezvăluit fosta asistentă TV.

Flavia Mihășan este din nou însărcinată

La doar un an de la prima sarcină Flavia Mihășan a rămas din nou însărcinată. Amândoi părinții își doresc ca familia să se mai mărească cu un membru și sunt în culmea fericirii.

„Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva. Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez așteptări. Dar când i l-am arătat, a fost ca în dimineața de Crăciun.”, a povestit Flavia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: