Redactia.ro
Home » Monden » Flavia Mihășan, din nou însărcinată. Primele imagini ale vedetei cu burtica de graviduță

Flavia Mihășan, din nou însărcinată. Primele imagini ale vedetei cu burtica de graviduță

GALERIE FOTO (2)

Flavia Mihășan se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Frumoasa blondă a dat vestea senzațională printr-o ședință foto de familie extrem de emoționantă!

Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară! Anunțul a venit la un an și câteva luni de când l-a adus pe lume pe micul Carol, băiețelul pe care îl are cu iubitul ei Marius Moldovan!

Flavia Mihășan este în al doilea trimestru de sarcină. Vedeta este extrem de bucuroasă și chiar uită câteodată că e însărcinată! Însă recunoaște că a trecut de primele luni mai dificile. Totodată, nicio sarcină nu seamănă cu cealaltă, a povestit chiar ea într-un interviu acordat celor de la Viva.

“Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și cumva,  am  avut  și  insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea… Sunt momente în care și uit că sunt însărcinată, alergând constant după Carol. Cert e că  abia aștept să cunosc bebelușul  ăsta minunat,  îl  așteptăm cu mare, mare drag!

În urma marii vești, au apărut și primele imagini ale vedetei cu burtica de graviduță.

Fosta asistentă de la Neața cu Răzvan și Dani a recunoscut că a fost o sarcină planificată.

„În primele săptămâni am avut stări de greață, o foarte mare poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”, a povestit Flavia Mihășan.

Așadar, dansatoarea și iubitul său nu au aflat încă sexul bebelușului din burtă.

“Abia așteptăm să aflăm. Suntem curioși, dar nu avem  preferințe. Pentru mine, pentru noi, atâta timp cât este sănătos, este minunat.”, a mai explicat vedeta.

Flavia Mihășan și iubitul ei, Marius Moldovan, mai au un băiețel pe nume Carol, în vârstă de un an și cinci luni. Micuțul a venit pe lume în luna iunie 2019.

Flavia Mihășan a renunțat definitiv la cariera în televiziune și la aparițiile de la Neața cu Răzvan și Dani de la Antena 1 odată cu anunțul primei sarcini. Însă frumoasa blondină nu și-a neglijat deloc fanii de atunci, pe care îi tine la curent cu tot ce face prin intermediul rețelelor de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: