Redactia.ro
Home » Stil de viață » De ce nu trebuie să afle nimeni secretele tale, nici măcar prietenii? Lidia Fecioru: „Aduce un ghinion în viaţa ta”

De ce nu trebuie să afle nimeni secretele tale, nici măcar prietenii? Lidia Fecioru: „Aduce un ghinion în viaţa ta”

Planta benefică și vindecătoare pentru organism. Cum spune Lidia Fecioru să o folosești
De ce nu trebuie să afle nimeni secretele tale, nici măcar prietenii? Iată răspunsul oferit de specialistul, Lidia Fecioru!

De ce nu trebuie să afle nimeni secretele tale, nici măcar prietenii

Lidia Fecioru, cunoscută pentru cunoștințele sale în domeniul spiritualității și dezvoltării personale, a oferit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse sfaturi valoroase cu privire la păstrarea intimității în relații și prietenii. Ea a subliniat faptul că este important să fim precauți cu informațiile pe care le împărtășim despre partenerul nostru și despre relația în sine, deoarece acestea pot avea consecințe neplăcute și pot atrage ghinionul în viața noastră.

Unul dintre aspectele pe care Lidia Fecioru le-a evidențiat a fost acela de a nu ne lăuda în fața altora despre partenerul nostru și nici despre calitățile sale în pat. Acest lucru se datorează faptului că invidia și curiozitatea pot stârni gânduri și intenții nedorite în mintea altor persoane. În cazuri extreme, aceste conversații aparent nevinovate pot duce la situații neplăcute, cum ar fi infidelitatea în cadrul grupului de prieteni. Prin urmare, Lidia Fecioru a atras atenția asupra necesității de a păstra discreția în ceea ce privește relația de cuplu.

„Spuneam, la un moment dat, să nu vă mai lăudaţi ce bun la pat e soţul vostru sau ce chestii minunate face pentru voi. Nu spuneţi prietenilor pentru că e posibil să aveţi o prietenă curioasă. În primul rând, începe invidia şi apoi intervine curiozitatea. Au fost multe cazuri când prietenele au relaţii cu soţul prietenei ei, iar când ea povesteşte ce fericită e, cealaltă râde în partea cealaltă. Nu aş putea să spun că sunt cazuri izolate pentru că sunt foarte multe cazuri. Despre relaţia ta cu partenerul nu trebuie să ştie. Nici măcar să povesteşti ce scandaluri ai, ce probleme ai. Nu ai voie să povesteşti despre relaţia ta cu partenerul tău la nicio prietenă”, a explicat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Lidia Fecioru: „Nu ai voie să denigrezi părintele, copilul, partenerul şi casa”

De asemenea, Fecioru a subliniat că nu este bine să vorbim de rău copilul sau partenerul în fața altor persoane, inclusiv a prietenilor. Ea a argumentat că aceasta poate schimba energiile karmice și poate atrage ghinionul în viața noastră. Este important să ne amintim că am ales partenerul și că suntem responsabili pentru alegerile noastre. Prin urmare, a împărtăși gânduri negative sau critici cu privire la persoanele dragi nouă poate avea un impact negativ asupra relației și a propriei noastre fericiri.

„Nu ai voie să denigrezi părintele, copilul, partenerul şi casa. Casa pentru că ai făcut-o tu, nevasta ţi-ai ales-o tu, copiii i-ai făcut tu, iar părintele te-a făcut pe tine. Nu ai voie să faci lucrul ăsta. De ce? Pentru că schimbă energiile karmice şi după aia ne întrebăm de ce ni se întâmplă lucruri mult mai urâte. Denigrarea înseamnă a-ţi aduce un ghinion în viaţa ta”, a completat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: „Prietenele tale nu trebuie să ştie”

În continuare, Lidia Fecioru a abordat subiectul prieteniilor și a sfătuit ascultătorii să fie atenți la informațiile pe care le împărtășesc despre alte persoane. Ea a atras atenția asupra pericolului de a discuta despre o prietenă cu o altă prietenă, deoarece aceasta poate duce la situații neplăcute și la răspândirea de informații greșite sau neadevărate. Fecioru a subliniat importanța discernământului în alegerea prietenilor și a menținut că este mai bine să evităm relațiile cu persoanele cicălitoare sau bârfitoare, chiar dacă uneori pare dificil să ne distanțăm de ele.

Un alt aspect important pe care Lidia Fecioru l-a adus în discuție a fost confidențialitatea în cadrul unei relații de cuplu. Indiferent de problemele cu care ne confruntăm în această relație, Fecioru a recomandat să nu le discutăm cu prietenii:

„Este interzis. Nu trebuie să discuţi cu prietenele tale sau cu o altă prietenă a ta despre o a treia altă prietenă a ta, care, de fapt, nu e prietenă şi cu cealaltă.

Nu contează dacă tu ai păcătuit sau te-ai confruntat cu infidelitatea partenerului. Prietenele tale nu trebuie să ştie despre asta. Este posibil ca această informaţie, intenţionat sau nu, să se răspândească şi să îţi păteze reputaţia. Ca să nu puteţi fi şantajate, e bine să vă ţineţi limba. Sunt femei şi bărbaţi care se duc cu secretul lor în pământ şi nu îl află nimeni niciodată.

În general, este mai bine să nu atingi deloc subiectul despre bani, iar dacă ai discuţii cu prietenele, cu atât mai mult. Sfatul meu este aşa: dacă aveţi prietene, scăpaţi de ele. E simplu. E alegerea voastră să staţi lângă o cicălitoare, să ştiţi că e bârfitoare şi totuşi să o aveţi lângă voi”, a încheiat Lidia Fecioru.

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: