Redactia.ro
Home » Stil de viață » De ce nu trebuie să consumi ceai verde imediat după mese

De ce nu trebuie să consumi ceai verde imediat după mese

De ce nu trebuie să consumi ceai verde imediat după mese

De ce nu trebuie să consumi ceai verde imediat după mese. Iată răspunsul!

De ce nu trebuie să consumi ceai verde imediat după mese

Oamenii încearcă diverse diete și băuturi care cred că vor ajuta la pierderea în greutate. O astfel de măsură comună de pierdere în greutate este consumul de ceai verde, care este cunoscut și pentru multe alte beneficii pentru sănătate, inclusiv pentru faptul că este o sursă bogată de antioxidanți. Dar ajută cu adevărat la pierderea kilogramelor în plus?

„Ceaiul verde conține polifenoli, cofeină și minerale care ar putea acționa ca antioxidanți și ajuta la prevenirea reacțiilor radicalilor liberi”, a declarat Garima Goyal, dietetician pentru indianexpress.com.

„Un mod prin care se spune că ceaiul verde stimulează pierderea în greutate este prin stimularea metabolismului organismului. Acest lucru înseamnă că ajută la eliberarea energiei în organism și chiar la utilizarea mai eficientă a acesteia. Două ingrediente active prezente în ceaiul verde – cafeina și catechina – au fost atribuite acestui efect. Se crede că acestea ajută și la mobilizarea grăsimilor și la descompunerea excesului de grăsime”, a mai declarat ea pentru sursa citată.

Ceaiul verde te ajută să slăbești?

Deși teoriile sugerează că ceaiul verde poate provoca pierderea în greutate, dovezile nu sunt semnificative din punct de vedere clinic.

„Cele mai multe dintre afirmațiile despre ceaiul verde sunt teoretice, fără rezultate concrete”, a spus ea.

„Este posibil să fi întâlnit, de asemenea, mai multe sfaturi pe diferite platforme care afirmă că „ceaiul verde poate ajuta la reducerea grăsimii de pe burtă”. Dar rețineți că reducerea petelor nu este, în general, posibilă, mai ales prin sorbirea unor cești de un anumit tip de ceai. Efectul ceaiului verde asupra mobilizării grăsimilor nu este suficient de semnificativ pentru a reduce grăsimea de pe burtă.”, a mai explicat ea.

În schimb, ceea ce funcționează atunci când vine vorba de pierderea treptată în greutate este consumul unei diete sănătoase și sănătoase, adaptată tipului și preferințelor corpului dumneavoastră.

 

Sursa foto: naturavindecatoare.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: