Redactia.ro
Home » Știri » De ce nu trebuie să porți niciodată pantaloni scurți în avion. Ce spun însoțitorii de bord

De ce nu trebuie să porți niciodată pantaloni scurți în avion. Ce spun însoțitorii de bord

De ce nu trebuie să porți niciodată pantaloni scurți în avion. Ce spun însoțitorii de bord

Iată de ce nu trebuie să porți niciodată pantaloni scurți în avion și ce spun însoțitorii de bord legat de asta. Totodată, ei oferă mai multe sfaturi importante despre ce să nu facem când suntem la bordul unui avion.

De ce nu trebuie să porți niciodată pantaloni scurți în avion. Ce spun însoțitorii de bord

Tommy Cimato provine din Arizona și lucrează ca însoțitor de zbor. El a decis să facă un bine și a împărtășit cu urmăritorii lui de pe TikTok un sfat pentru pasageri pe care îl consideră util.

„Nu purtați sau măcar încercați să nu purtați pantaloni scurți într-un avion. E același lucru ca și cu un geam. Nu știi niciodată cât de curat este, așa că dacă ai pantaloni lungi, vei lua mai puțini microbi”, a spus el.

O alternativă bună sunt blugii și a mai oferit și alte sfaturi.

„Nu atingeți niciodată butonul de tras apa cu mâinile goale. Este insalubru și destul de scârbos, așa că atunci când tragi apa folosește un șervețel sau hârtia igienică pe care o găsești acolo”, a spus el.

„Nu adormi și nu îți sprijini capul pe geam. Nu ești singura persoană care face asta și nu știi câți oameni sau copii și-au pus mâinile sau alte lucruri pe fereastră”, a mai spus el.

Ce a putut să facă o mamă care era cu bebelușul ei în avion. Călătorii n-au mai trecut niciodată prin asta

Cei mai mulți dintre noi am experimentat cel puțin o dată momentul acela când ne suim în avion și aflăm că suntem în apropierea unor părinți care au un bebeluș cu ei. În funcție de cât de lung este zborul, ne gândim și dacă acest lucru ne convine sau nu.

Foarte multe persoane nu sunt, de obicei, încântate să își petreacă orele de zbor în preajma unui copilaș care are un comportament specific: plânge în hohote, este agitat și scoate tot felul de sunete, nearticulate.

Ca să își ceară scuze anticipat pentru toate aceste lucruri, o tânără mamă, care a urcat cu bebelușul ei într-un avion, a decis să facă un lucru ieșit din comun. Cu siguranță, călătorii nu se așteptau la asta și nu au mai trecut prin aceeași situație niciodată.

În timpul unui zbor extrem de lung, de 10 ore, tânăra mamă se îndrepta din Seul, capitala Coreei de Sud, spre San Francisco, Statele Unite ale Americii. Era cu bebelușul ei de doar patru luni. Ca să le ceară iertare pasagerilor din avion, în eventualitatea în care s-ar fi simțit deranjați de comportamentul bebelușului ei, dacă ar fi scos zgomote și dacă ar fi plâns, mama a decis să le dăruiască tuturor celor 200 de călători câte o pungă. În pungă, erau bomboane, gume de mestecat, dar și dopuri de ureche. Continuarea poate fi citită aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: