Redactia.ro
Home » Știri » De ce nu va fi prezentă Meghan Markle la încoronarea lui Charles? Soțul ei, Prințul Harry, nu va lipsi de la evenimentul special

De ce nu va fi prezentă Meghan Markle la încoronarea lui Charles? Soțul ei, Prințul Harry, nu va lipsi de la evenimentul special

De ce nu va fi prezentă Meghan Markle la încoronarea lui Charles? Soțul ei, Prințul Harry, nu va lipsi de la evenimentul special

Iată de ce nu va fi prezentă Meghan Markle la încoronarea lui Charles! Soțul ei, Prințul Harry, nu va lipsi de la evenimentul special.

Când are loc încoronarea Regelui Charles? 

Încoronarea regelui Charles este programată pentru 6 mai 2023, la Catedrala Westminster din Londra. Acesta va fi evenimentul în care Charles va fi oficial încoronat ca rege al Marii Britanii și va fi numit Regele Charles al III-lea. Încoronarea este un eveniment important pentru monarhia britanică și este o ceremonie plină de tradiție care include procesiuni, ceremonii religioase și discursuri.

În mod tradițional, evenimentul este urmărit de oameni din întreaga lume și este transmis la televizor și pe alte platforme media.

De ce nu va fi prezentă Meghan Markle la încoronarea lui Charles?

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a ales să nu participe la ceremonia de încoronare a regelui Charles ce va avea loc pe 6 mai, la Londra. Cu toate acestea, ea apare în  programul oficial de suveniruri al încoronării, spre surprinderea fanilor regali.

Revista lucioasă de 84 de pagini, care a fost pusă în vânzare luni, include o fotografie de familie realizată în 2018, cu ocazia celei de-a 70-a aniversări a regelui. Imaginea, care este afișată în mod prominent, îl prezintă pe Charles alături de Camilla, cu nepotul său, prințul George, pe genunchii lui și prințesa Charlotte aproape de Regina Consort. În spatele regelui se află Prințul și Prințesa de Wales, iar lângă William se află fratele său, Harry, alături de Meghan, care râde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

Decizia de a o include pe Meghan în program a împărțit opinia fanilor regali. Mulți au întrebat de ce Meghan și Harry apar în program în contextul deciziei lor de a se retrage din familia regală și a se muta în Montecito. Seria lor Netflix și memoriile lui Harry au contribuit de asemenea la dezbatere, având în vedere distanța din ce în ce mai mare între cuplu și familia regală.

Alții au lăudat decizia regelui de a include amândoi fiii săi în program, subliniind faptul că este un tată mândru și că a invitat într-adevăr atât pe Harry, cât și pe Meghan la ceremonie.

Prințul Harry nu va lipsi de la încoronarea Regelui Charles

Decizia lui Harry și Meghan cu privire la participarea lor la ceremonie a fost anunțată săptămâna trecută. Palatul Buckingham a confirmat că Ducele de Sussex va călători singur peste Atlantic, în timp ce soția sa și copiii lor rămân acasă, în Montecito.

Decizia lor a declanșat o dezbatere mai largă despre rolul lui Meghan și Harry în familia regală în viitor. Observatorii regali au speculat că absența lui Meghan de la ceremonie face improbabilă prezența ei la alte evenimente regale în viitor, mai ales din cauza importanței istorice a evenimentului.

În orice caz, relațiile dintre Harry și Meghan și restul familiei sale sunt tensionate. La sfârșitul săptămânii trecute, s-a dezvăluit că Regina Camilla a fost „rănită” de comentariile critice ale lui Harry despre ea în memoriile sale, din cartea „Spare”.

 

Sursa foto: hellomagazine.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: