Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vrea Ilinca Vandici al doilea copil? Prezentatoarea BAS: „Îmi e teamă să…”

De ce nu vrea Ilinca Vandici al doilea copil? Prezentatoarea BAS: „Îmi e teamă să…”

Ilinca Vandici,despre presupusul divort

Ilinca Vandici, prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil!” a vorbit despre motivul pentru care aceasta nu mai vrea să facă un al doilea copil. Vedeta a mărturisit că depresia post natală a marcat-o destul de tare până în ziua de azi, astfel că încă lucrează cu un terapeut în această privință. 

Motivul pentru care Ilinica Vandici nu mai vrea un copil

Ilinca Vandici este întrebată tot mai des dacă se gândește să îi facă un frate sau o surioară lui Zian, băiețelului ei în vârstă de 3 ani. Aceasta a declarat că o sperie gândul sărămână din nou însărcinată din cauza despresie post natală peste care nu a trecut încă.

Îmi e teamă să mă duc, din nou, acolo. Îmi e teamă de stările acelea, de sentimentele acelea, dar lucrez cu un terapeut, pentru că îmi dau seama că nu e în regulă. Depresia postnatală are legătură foarte mult cu modificările hormonale din corpul mamei. Eu am avut semne în ultima lună de sarcină, eram foarte obosită, nu doream să văd pe nimeni, nu doream să vorbesc. După naştere, nu conştientizezi neapărat responsabilitatea care te apasă şi nu ştii să o gestionezi. Fiinţa care a venit în viaţa ta are nevoie în permanenţă de tine şi apar tot felul de necunoscute”, a declarat Ilinca Vandici pentru okmagazine.ro.

De asemenea, acesta nu a trecut nici până în acest moment peste depresia ei și recunoaște că lucrează cu un terapeut la acest lucru pentru a nu influența viața familială. ”N-aş putea spune că l-am depăşit de tot, lucrez la asta cu un terapeut. Cu siguranţă îl voi depăşi. Cumva, toată viaţa, toată energia şi toată iubirea maternă se duc înspre Zian. El e centrul universului şi mi se pare dificil să echilibrez situaţia şi să ofer şi altcuiva aceleaşi sentimente. Îl mai am şi pe Andrei şi nu vreau să neglijez pe nimeni. Încă nu ştiu cum aş putea face, îmi e teamă de treaba asta”, a adăugat Ilinca.

Ilinca are o relație foarte bună cu soțul ei

Ilinca Vandici a declarat că soțul ei, Andrei, a gestionat foarte bine stările prin care a trecut ea, a înțeles-o și i-a fost alături. Relație lor merge foarte bine și cei doi comunică mult.

”Sunt atât de recunoscătoare că a fost lângă mine şi m-a înţeles şi am comunicat foarte mult. El a dat dovadă de maturitate, m-a îndemnat să merg la un specialist să rezolv situaţia, pentru că, de la un punct încolo, simţea că nu mă mai poate ajuta. În perioada postnatală el a fost cel care a reuşit să mă scoată din casă, să mă mai ia puţin de lângă copil ca să am o viaţă socială. A contat enorm”, a mărturisit Ilinca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: