Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vrea Mira să aibă o relație cu Mihai Bendeac? Artistul și-a făcut public sentimentele față de ea

De ce nu vrea Mira să aibă o relație cu Mihai Bendeac? Artistul și-a făcut public sentimentele față de ea

GALERIE FOTO (2)

S-a tot vorbit despre chimia dintre cântăreața Mira și Mihai Bendeac în ultimii ani, mai ales că prezentatorul TV a declarat în trecut că artista e femeia ideală în opinia lui. Dar cum îi răspunde Mira? Ei bine, cântăreața a vorbit într-o emisiune la radio despre ce crede despre omul Bendeac.

De ce nu vrea Mira să aibă o relație cu Mihai Bendeac

Invitată la KissFm pentru a lansa o nouă piesă, Mira a fost întrebată și despre relația cu Mihai Bendeac. Realizatorul emisiunii a vrut să afle dacă simte ceva pentru comediant și dacă ia în calcul o relație amoroasă cu acesta, mai ales că de curând a rămas fără iubit.

Sinceră, dar și cu zâmbetul pe buze, Mira a spus că nu se vede într-o relație cu juratul de la iUmor din cauza problemelor pe care acesta le are de natură psihică. Jovială, Mira a făcut referire la depresia cu care se confruntă actorul, despre care chiar acesta a vorbit în nenumărate rânduri. Iată cum s-a desfășurat discuția dintre Mira și realizatorul de emisiune radio:

„-Bendeac are o afinitate pentru tine. Știm asta. Știm cu toții, căci a făcut public acest lucru.

-Mă iubește, ce să-i fac? Aia e.

-Din partea ta vine ceva?

-E prea nebun, ce să fac cu el?

-Când sunt fana lui, sunt fana lui. Sunt fana a artistului Bendeac. Mă simt flatată (n.r. că mă place). Dar omul Bendeac e dus cu pluta. Și cred că știe și el.

-Și nu-l poți salva?

-Eu? Dar ce sunt eu? Mama răniților?”, a răspuns, zâmbind, Mira.

Mihai Bendeac a declarat public că o place pe Mira

În trecut, Mihai Bendeac a vorbit deschis despre faptul că o place pe Mira. Chimia dintre ei s-a văzut când cei doi și-au dat câteva replici în mediul online. La sfârșitul lor, Bendeac a recunoscut că o relație între ei ar fi imposibilă: „Bă, am eu nas de așa ceva? De Mira? (…) Nu mi-a declarat nicio dragoste. Își bate joc de mine, că sunt bătrân și ea e tânără. Deci, ce a spus ea acolo era un fel de: «Da, da, moș tăgârță! Știi că eu sunt fiartă după tine»”.

Ulterior, Mira a fost invitată în platoul iUmor, unde a susținut un roast, care le-a adus zâmbetul pe buze tuturor juraților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: