Redactia.ro
Home » Știri » De ce refuză Diana Șoșoacă să facă vaccinul anti-COVID19. Senatoarea AUR a făcut declarații șocante

De ce refuză Diana Șoșoacă să facă vaccinul anti-COVID19. Senatoarea AUR a făcut declarații șocante

De ce refuză Diana Șoșoacă să facă vaccinul anti-COVID19

De ce refuză să se vaccineze Diana Șoșoacă. Senatoarea partidului AUR a declarat că nu se va vaccina împotriva coronavirusului, motivând decizia luată. De asemenea, Șoșoacă consideră că singura persoană care conduce țara în perioada pandemiei de coronavirus este Raed Arafat, aducându-i mai multe acuzații.

De ce refuză Diana Șoșoacă să facă vaccinul anti-COVID19. Senatoarea AUR a făcut declarații șocante

De ce refuză Diana Șoșoacă să facă vaccinul anti-COVID19. Senatoarea partidului Alianța pentru Unirea Românilor a făcut dezvăluiri șocante în cursul serii de luni, după ce a vorbit despre vaccinul anti-coronavirus. Aceasta a afirmat că refuză atât ea, cât și familia sa să se vaccineze anti-COVID19. Șoșoacă a explicat și motivul pentru care refuză să recurgă la acest gest. De ce refuză Diana Șoșoacă să facă vaccinul anti-COVID19.

Invitată în emisiunea „Sinteza Zilei”, Diana Șoșoacă s-a arătat mai decisă ca niciodată să nu facă vaccinul anti-coronavirus, oferind mai multe argumente pentru a-și susține punctul de vedere. Senatoarea AUR a insistat asupra faptului că vaccinul se află sub experiment timp de doi ani, iar producătorii nu își asumă nicio responsabilitate față de reacțiile pe care acest tratament îl provoacă oamenilor. Totodată, Șoșoacă a menționat că mulți oameni au murit sau mor în număr mare, fără ca decesul să aibă o treabă cu coronavirusul.

Mai mult, politicianul îl acuză pe Raed Arafat, precizând că acesta a interzis autopsiile și că gestionează greșit perioada de pandemie. „Se moare şi în afara caselor de bătrâni, se moare şi în afara COVID-ului şi se moare de multe alte boli în afară de COVID. Dacă nu avem autopsii nu putem şti cu certitudine că omul acela a murit de o boală provocată de COVID.Autopsiile sunt interzise de domnul doctor Raed Arafat, prin protocoalele pe care acesta le-a făcut. Dânsul dă vina pe Ministerul Sănătăţii, nu! Domnul Raed Arafat este cel care conduce absolut tot pe vreme de pandemie. Nu mai avem nici preşedinte, domnul Raed Arafat este preşedinte”, a spus aceasta.

 

Motivul pentru care oamenii mor în spitale

Senatoarea AUR a mai vorbit și despre faptul că mulți oameni mor de coronavirus, imediat de cum sunt internați în spitale, iar o altă parte a populației care moare sunt pacienții care suferă de alte boli și care nu sunt îngrijiți de sistemul medical. “Se moare, în primul rând, în spitale. Eu nu am auzit care este este procentul de morţi la domiciliu din cauză de COVID-19. Ministerul Sănătăţii mi-a răspuns că nu are asemenea date.Cum ajungi în spital, cum ajungi la ATI şi mori de COVID. Se moare foarte mult din cauza bolilor persoanelor care nu mai sunt primite în spital de luni bune, din cauza urgenţelor care sunt condiţionate de efectuarea unui test SARS-Cov-2, în condiţiile în care actul medical nu poate fi condiţionat de nimic şi nici nu poate fi impus”, a spus avocata Diana Şoşoacă.

Totodată, Diana Șoșoacă a spus încă o dată că nu se vaccineează, pentru că este sănătoasă și are încredere în Dumnezeu că totul va fi bine. Mai mult, avocata se întreabă de ce chinezii au scăpat de acest virus fără a mai folosi vaccinul. „Vă intreb.. Ce se întâmplă în China unde SARS-Cov-2 a dispărut înainte de vaccinare? Deşi la început vedeam tot felul de filme cu chinezi care cădeau din picioare şi murea de COVID pe stradă, deodată, China şi-a revenit la normal fără să fie pusă problema vreunei vaccinări„, a mai punctat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: