Redactia.ro
Home » Homepage » De ce refuză Klaus Iohannis să participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă

De ce refuză Klaus Iohannis să participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis explică printr-o postare pe Facebook de ce refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, contracandidata sa din turul 2 de la prezidențiale.

Iată mesajul lui Klaus Iohannis

„Dragi români,

Împreună am reușit să ținem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituțiile statului. Și doar împreună vom reuși să câștigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-ați acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveți în mine. Dar Președintele nu poate reconstrui singur o țară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră.

Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor.

EXIT-POLL la ora 21:00 / Alegeri Prezidențiale 2019. Cum au reacţionat Iohannis și Dăncilă când au văzut rezultatele votului

Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori.

Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, a scris Klaus Iohannis marți pe Facebook.

Replica sa vine la scurt timp după ce Viorica Dăncilă l-a ironizat pe rețeaua de socializare, amintindu-i că, în 2014, îl critica pe Victor Ponta exact pentru acest lucru, scrie stirileprotv.ro.

Loading...