Redactia.ro
Home » Monden » De ce refuză Magda Vasiliu să se mai întoarcă în România, din Italia. Ce problemă de sănătate are fiul ei

De ce refuză Magda Vasiliu să se mai întoarcă în România, din Italia. Ce problemă de sănătate are fiul ei

Magda Vasiliu, fosta prezentatoare de la Prima TV, este plecată de patru ani din România. Vedeta s-a stabilit în Italia, odată ce a aflat problema de sănătate a fiului ei, Vlad.

De ce refuză Magda Vasiliu să se mai întoarcă în România, din Italia. Ce problemă de sănătate are fiul ei

În urmă cu patru ani, Magda Vasiliu a aflat că fiul ei, Vlad, suferă de cancer osos. S-a interesat unde ar putea să-l trateze corespunzător și a descoperit că în Italia. Așa că a plecat acolo și nu ar mai vrea să se întoarcă în țară, dorindu-și ca fiul ei să fie sănătos.

Magda Vasiliu

„Nu mă întorc în România. Nu am cum. Vlad are nevoie de controale, va avea de făcut una sau mai multe operaţii la picior, aşa că sunt legată practic de Italia. Iar pentru Vlad, sistemul medical de aici oferă mult mai multă siguranţă. Dar mi-e dor de Sibiu, de brazii cu zăpadă din Păltiniş. De zăpadă, în general. Mi-e dor de prietenele mele, de colegii de la Prima TV. Apoi, mi-e dor şi de atmosfera de dinaintea sărbătorilor, pentru că aici e diferit.”, a mărturist aceasta într-un interviu.

Fiul Magdei Vasiliu, fractură la piciorul în proteză

Totodată, Magda Vasiliu a mai constat că sunt diferențe ”enorme” între sistemul sanitar din România și Italia. A dat ca exemplu promptitudinea cu care doctorii italieni i-au răspuns la mail-uri, mai ales atunci când fiul ei a avut un accident cu bicicleta și s-a accidentat la același picior, pus în proteză.

”Diferențele dintre Italia și România, în ceea ce privește sistemul sanitar sunt enorme. De la resursele financiare, logistică până la empatia cadrelor medicale. În patru ani de când sunt aici au existat momente în care am avut nevoie de ajutorul medicilor care l-au tratau pe Vlad. S-a întâmplat să le scriu mail-uri de exemplu, duminică după-masă. Au răspuns imediat, de fiecare dată. Inclusiv acum, când a căzut cu bicicleta. Tocmai diferența dintre Italia și România mă face să nu am de ales și să rămân aici”, a declarat Magda Vasiliu, într-un interviu pentru click.ro.

Cum se mai simte fiul prezentatoarei

În prezent, situația fiului ei, Vlad, este mai bună, a mai precizat Magda Vasiliu. De asemenea, a mărturisit că a avut un moment de panică atunci când fiul ei s-a lovit, căzând cu bicicleta.

”Vlad este bine acum. Face controale foarte des, pentru că există încă un risc de recidivă. Așa că este ținut sub observație. Iar acum 3 săptămâni, când a căzut cu bicicleta, teama mea cea mai mare a fost că fractura suferită ar avea legătură cu boala inițială. Din fericire, nu a fost așa.Nu poți spune despre un fost bolnav de cancer că e în afara oricărui pericol. Toată viața va trebui să fie foarte atent, să facă analize regulat, teste specifice. Acum pare bine. Și sper să rămână așa. Vor urma controale, dar și o operație de schimbare a protezei. El crește, așa că la un moment dat, când vor decide medicii, va trebui să schimbe proteza”, a mai declarat Magda Vasiliu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: