Redactia.ro
Home » TV » Magda Vasiliu trece prin clipe de coșmar. Fiul ei de 11 ani a fost operat de urgență, în Italia

Magda Vasiliu trece prin clipe de coșmar. Fiul ei de 11 ani a fost operat de urgență, în Italia

Magda Vasiliu

Magda Vasiliu a trecut prin clipe de coșmar, din cauza unei accidentări a fiului său. Copilul, în vârstă de 11 ani i-a provocat mari emoții mamei sale. iată ce a povestit aceasta despre întreaga întâmplare.

Magda Vasiliu, momente de groază. Fiul ei a fost operat

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a trecut prin momente greu de imaginat. Aceasta a povestit că o accidentare a fiului ei a făcut-o să își descopere cele mai negre temeri. Vlad, fiul de 11 ani al vedetei a avut un accident cu bibicleta în urma căruia și-a rupt piciorul.

„Mami, am căzut cu bicicleta, nu-mi mai pot mișca piciorul drept. Vino!” Și m-am dus la casa vecinilor, acolo unde Vlad plecase cu doar o jumătate de oră mai devreme. L-am găsit pe jos, cu piciorul drept îndoit în mod nefiresc. Același picior la care are proteză. Nu știu când am sunat la salvare și nu-mi aduc aminte ce le-am spus exact. Știu doar că în cinci minute au fost acolo, l-au suit pe targă și am plecat spre spitalul din Viterbo (n.r. oraș în regiunea Lazio). Acolo ne așteptau deja.. I-au făcut un test covid, apoi l-au adormit și l-au trimis la radiografie. Rezultatul: fractură de femur. La același picior…Mi se părea ireal. N-avea cum să fie așa”, povestește Magda Vasiliu pe Facebook.

Fiul Magdei Vasiliu a fost operat la Roma

Fiul prezentatoarei TV a fost diagnosticat cu cancer în anul 2017, iar de atunci Magda Vasiliu și familia sa s-au mutat în Italia, unde copilul putea face tratamentul. Într-un final, el a învins această boală groaznică.

Marea temere a Magdei Vasiliu a fost că afecțiunea este una patologică și că aceasta ar putea avea legătură cu cancerul, după ce a aflat că piciorul afectat este cel cu proteza.

Copilul a fost operat la Roma, iar totul a ieșit foarte bine, astfel că Magda Vasiliu a putut răsufla ușurată. Medicii i-au anulat și temerile referitoare la legătura acestei lovituri cu cancerul. Acum, pe fiul ei îl așteaptă fizioterapia, dar apoi va putea merge din nou pe bicicletă, așa cum își dorește deja cel mic.

„Au urmat două zile oribile, însă joi, după operație, același medic care l-a operat și acum patru ani, a ieșit din sală și mi-a spus că e totul ok. Că fractura a fost urâtă, dar că n-are legătură cu boala, nu e o fractură patologică, ci una traumatică. Și să stau liniștită. Acum așteptăm externarea, pentru că evoluția lui Vlad e bună…Cam asta am făcut în ultima săptămână…Bine măcar că s-a făcut primăvară. Și că există oameni fără de care nu m-aș fi descurcat zilele astea. Camelia Bordea, de exemplu…Vor urma recuperarea, fizioterapia probabil…dar astea nu mă sperie nici pe mine, nici pe Vlad…Ne întoarcem la lacul nostru, la pisici, la căței..Vlad însă deja mi-a spus: <când o să pot, o să merg din nou cu bicicleta. Da’ mai ușor, așa…>”, a scris vedeta pe Facebook.

Vedeta de la Prima Tv Magda Vasiliu a renunțat la cariera sa, după ce fiul ei, Vlad, a fost diagnosticat cu cancer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: