Redactia.ro
Home » Știri » De ce rufele tale nu se spală cum trebuie în mașina de spălat. Faci greșeala asta atât de banală

De ce rufele tale nu se spală cum trebuie în mașina de spălat. Faci greșeala asta atât de banală

Iată de ce rufele tale nu se spală cum trebuie în mașina de spălat. Faci, cel mai probabil, greșeala aceasta atât de banală pe care aproape toți o fac. Iată despre ce e vorba.

De ce rufele tale nu se spală cum trebuie în mașina de spălat. Faci greșeala asta atât de banală

Ideal ar fi ca atunci când spălăm hainele să o facem ca la carte. Mai exact, să urmărim de fiecare dată instrucțiunile de pe etichete și să vedem despre ce tip de material e vorba, ce indicații sunt pentru ele, cum să sortăm apoi hainele (pe culori, pe țesături) și tot așa. Nu e atât de simplu pe cât pare.

Dar cei mai mulți oameni nu țin cont de un anume aspect, drept urmare, rufele lor nici nu se spală așa cum trebuie. Este foarte important să fim atenți în clipa în care băgăm rufele în mașina de spălat. Foarte mulți (sau aproape toată lumea) pun lucruri până la refuz în interiorul mașinii de spălat. Spunem că în acest fel spălăm mai multe deodată, doar că nu se spală deloc cum trebuie.

Nu umple niciodată până sus mașina de spălat cu rufe pentru că nu se spală cum trebuie. Cel mai bine este să lași puțin spațiu înăuntru pentru îmbrăcăminte, astfel încât materialele să se poată roti în interiorul tamburului. Doar în acest fel se spală foarte bine.

Când trebuie să-ți speli pijamalele. Mulți fac greșeala asta

Mulți oameni, în general, nu știu când trebuie să își spele pijamalele sau când să le schimbe. Unii fac asta prea des, alții mult prea rar, dar iată ce spun specialiștii despre acest subiect. Ei au spus care este intervalul de timp recomandat, astfel că acest lucru o să-i lămurească pe mulți.

Asistentul dermatolog Anthony Rossi a tras un semnal de alarmă din cauza faptului că oamenii obișnuiesc să își spele pielea și hainele mult prea des, iar acest lucru îi poate afecta din punct de vedere dermatologic, a relatat Spynews. Există doar câteva haine pe care trebuie să le speli după fiecare purtare: șosetele, jambierele, lenjeria intimă, colanții și articolele de sport, purtate în timpul exercițiilor, când corpul nostru a transpirat. Pentru a sta departe de eventuale probleme, specialiștii recomandă ca șosetele să nu fie purtate de mai mult de două ori înainte de spălare, conform sursei menționate mai sus.

Pe de altă parte, alte articole vestimentare, pantalonii, camașile, jachetele, gecile, inclusiv pijamalele, nu trebuie spălate așa des. Conform recomandărilor unor specialiști, hainele pentru exterior necesită să fie spălate chiar și la o lună. Spre exemplu, dacă speli blugii prea des, aceștia se degradează, se decolorează și așa mai departe. O firmă celebră care produce pantaloni din denim le-a transmis oamenilor că nu trebuie să își spele blugii niciodată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: