Redactia.ro
Home » Homepage » De ce s-a aruncat în gol medicul din Cluj, la doar 33 de ani. Ce a făcut înainte de a recurge la gestul extrem

De ce s-a aruncat în gol medicul din Cluj, la doar 33 de ani. Ce a făcut înainte de a recurge la gestul extrem

Medicul Marius Fărcaș, un apreciat genetician la Centrul Imogen din Cluj-Napoca, a recurs la un gest cu care a șocat pe toată lumea. Tânărul a încheiat socotelile cu viața, aruncându-se de la etajul 5 al unui hotel din oraș. Marius Fărcaș avea doar 33 de ani și nu ar fi dat semne că ar avea probleme care să îl determine la un gest extrem.

Marius Farcaș, asistent universitar la UMF Cluj, s-a sinucis miercuri, 20 octombrie, aruncându-se de la etajul 5 al unui hotel din oraș. Tânărul de doar 33 de ani se cazase acolo cu o zi înainte să își pună capăt zilelor. În tot acel timp, iubita îl aștepta acasă.

De ce s-a aruncat în gol medicul din Cluj, la doar 33 de ani

Medicul din Cluj a recurs la un gest șocant pentru toți cei care l-au cunoscut. Avea doar 33 de ani și a luat decizia să încheie orice socoteală cu viața.

”Lucra la laborator, aveam ceva mai mult de lucru în această perioadă, dar își făcea treaba. Regretăm această pierdere, este o mare tristețe între noi, cei care l-am cunoscut și am lucrat cu el”, a spus un coleg al acestuia, pentru Cluj24.ro.

Se pare că medicul trebuia marți să meargă la prietena sa, tot medic, dar de altă specialitate, care avea cheile de la locuința lui, dar nu a mai ajuns la ea. ”Aceasta l-a așteptat toată noaptea și nu știa unde e, el nu a dat niciun semn. Apoi a aflat că s-a aruncat de la etaj. Este devastată. Nici ea nu și-a dat seama că ar fi avut probleme”, a precizat un alt coleg.

Surse judiciare au declarat pentru Cluj24 că bărbatul locuia în Cluj de la absolvirea facultății, fiind și asistent universitar la UMF. Acesta ar fi plecat de acasă și s-a cazat în 19 octombrie la hotel, după care, o zi mai târziu, s-a aruncat de la balconul camerei situate la etajul 5. ”Anchetatorii au verificat ușa camerei de la hotel iar aceasta nu prezenta urme de forțare. În cauză nu sunt suspiciuni, fiind vorba despre o sinucidere”, au precizat sursele citate.

Ce spune ancheta Poliției în cazul medicului de la Cluj

„Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locaţii de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca. La faţa locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din judeţul Arad, echipajele medicale prezente la faţa locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa. Trupul neînsufleţit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: