Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a despărțit Cristian Boureanu de iubita tinerică? Fata a spus ce s-a întâmplat între ei

De ce s-a despărțit Cristian Boureanu de iubita tinerică? Fata a spus ce s-a întâmplat între ei

GALERIE FOTO (2) Sursa Foto: playtech.ro

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit după doar cinci luni de relație. Cei doi au recunoscut că s-au separat de comun acord. Cristina a povestit îndetaliat care a fost factorul decisiv al despărțirii.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit după doar cinci luni de relație

Timp de 5 luni de zile, Cristian Boureanu și tânăra Cristina Belciu s-au afișat împreună în mod public. Cei doi au fost în vacanțe împreună, dar și la diferite evenimente. Acum, totul a luat sfârșit.

Sursa Foto: libertatea.ro
Sursa Foto: libertatea.ro

Cristina Belciu a explicat ce s-a întâmplat între ea și Cristian Boureanu

,,Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră. Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!’, a declarat Cristina Belciu, potrivit cancan.ro.

Astfel că lipsa de compatibilitate a fost factorul decisiv al despărțirii.

Cristian Boureanu a făcut declarații în urma despărțirii de Cristina Belciu

Totodată și Cristian Boureanu a făcut declarații în urma despărțirii. Acesta a lăudat-o pe fosta lui iubită și i-a mulțumit pentru ajutorul pe care l-a oferit în cee ace o privește pe Ioana Boureanu, fiica lui dintr-o relație anterioară.

,,Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună. Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!’, a declarat Cristian Boureanu pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: