Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a despărţit Elena Ionescu de iubitul grec. Ce spune bărbatul despre senzuala brunetă

De ce s-a despărţit Elena Ionescu de iubitul grec. Ce spune bărbatul despre senzuala brunetă

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga și Giorgos Athanasiadis au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi s-au despărțit de mai mult timp, însă artista a confirmat separarea în urmă cu doar câteva săptămâni.

Toamna o așteaptă pe Elena Ionescu cu multe evenimente, concerte și proiecte muzicale! În ultimul timp, artista a petrecut mult timp în studioul de înregistrări, axându-se pe viața sa profesională. Elena a pregătit noi piese cu artiști faimoși.

Ce a spus Giorgos despe Elena?

Bărbatul a făcut dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta: „Eu nu voi declara absolut nimic, niciodată, despre nicio relație. Chestiile astea se discută doar între doi oameni într-o relație. Se discută atunci când persoanele respective se respectă”, a spus grecul pentru Fanatik.

„Eu o respect și tot ce a fost între noi rămâne între noi, pentru că ne privește strict pe noi. Atât am de zis”, a încheiat el.

Artista trece printr-o perioadă neagră pe plan personal, ea a rupt relația cu iubitul ei, Giorgios Athanasiadis. Toți se așteptau ca cei doi să se căsătorească, mai ales că în urmă cu câteva luni artista i-a cunoscut pe părinții tânărului.

Ei formau un cuplu de un an, când Giorgios Athanasiadis a prezentat-o părinților în timpul unei vacanțe în Grecia. Mama acestuia este româncă, iar tatăl grec.

Cine este Giorgos Athanasiadis?

Cântărețul din trupa Greek 4U, Giorgos Athanasiadis, era bărbatul alături de care a sperat la o viață liniștită, însă povestea lor de iubire s-a terminat după aproape un an, în liniște și discreție.

Elena Ionescu a fost prima care a vorbit despre ruptură. Artista a mărturisit că despărțirea s-a produs de mai mult timp, însă a durat mai mult până au decis să șteargă orice urmă a fostei relații.

„De mult ne-am despărțit. Faptul că acum s-au șters imaginile de pe Instagram e altceva. Noi ne-am despărțit de mult. Nu vreau să comentez mai mult. Spun doar că am hotărât amândoi să nu vorbim. Vrem să fie liniște’, spunea recent Elena Ionescu.

Câștigătoarea concursului sportiv “Survivor 2020” are un fiu în vârstă de 5 ani, care îi aduce în fiecare zi motive de bucurie. Răzvan Andrei este motivul pentru care zâmbește în fiecare zi. Elena Ionescu recunoaște că în ultimul timp a simțit nevoia să petreacă mai mult timp alături de cel mic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: