Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a despărţit Florin Ristei de Naomi: „Sunt supărat…”. Artistul rupe tăcerea şi spune adevărul

De ce s-a despărţit Florin Ristei de Naomi: „Sunt supărat…”. Artistul rupe tăcerea şi spune adevărul

Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman.

Florin Ristei și iubita sa Naomi Hedman nu mai formează un cuplu de ceva vreme.

Artistul a dezvăluit că el și frumoasa lui logodnică au fost nevoiți să meargă pe drumuri diferite.

Relaţia la distanţă nu funcţionează

Relația lor ajunsese la pasul următor, Florin Ristei s-a logodit cu Naomi, care o bună perioadă de timp a purtat pe deget un inel superb și prețios. Totul până în decembrie 2023, când Naomi Hedman a șters de pe toate rețelele de socializare pozele cu Florin Ristei.

În cadrul podcastului „Fiertzi pe Power Couple”, în care împreună cu Speak comentează noul show de la Antena 1, artistul a fost sincer și și-a pus sufletul pe tavă în fața bunului său prieten.

S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim.

Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a spus Ristei.

„Dar ușa e deschisă?”, a întrebat Speak.

Acesta a fost momentul în care Ristei a dat de înțeles că încă mai are sentimente pentru Naomi și că momentan nu este disponibil pentru un nou început.

@iamspeak #podcast #fiertzi #fiertipepowercouple #fy #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage @fiertzi @fristei ♬ original sound – speak

S-au cunoscut la X Factor

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunosut pe platourile emisiunii X Factor, iar povestea lor de dragoste a început la scurt timp după ce frumoasa britanică a părăsit competiția. Iubirea dintre ei a evoluat cu pași repezi, iar Florin a cerut-o în căsătorie foarte rapid, însă nu s-au grăbit cu nunta.

Recent, pe contul său de Instagram, fosta concurentă de la „X Factor” a postat un mesaj care a stârnit multe semne de întrebare. „De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar atunci nu aș mai fi persoana din prezent, pe care o iubesc atât de mult”, a fost mesajul postat de aceasta pe pagina ei de Instagram.

Naomi Hedman a încercat să își creeze o carieră în România, chiar dacă îi era dificil. A obținut câteva contracte de imagine, ca fotomodel.

Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. Dar ieşim în câteva locuri, şi-a făcut câteva cunoştinţe, iar grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat”, a mai spus Ristei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: