Redactia.ro
Home » Știri » De ce s-a retras Boureanu definitiv din viața politică. „Am aflat cine mi-a făcut rău și cine mi-a tras preșul de sub picioare”

De ce s-a retras Boureanu definitiv din viața politică. „Am aflat cine mi-a făcut rău și cine mi-a tras preșul de sub picioare”

Cristian Boureanu a strălucit ca o figură prominentă în peisajul politic românesc, demonstrând o implicare constantă în această sferă timp de mulți ani. Cu toate acestea, acum 11 ani, a luat o decizie radicală, retrăgându-se din arenă și orientându-și atenția către conducerea afacerilor personale.

De ce a renunțat definitiv la politică

Deși inițial anunțase doar o pauză temporară de un an, planurile s-au schimbat, iar el a optat pentru un pas definitiv, renunțând cu totul la viața politică.

„A fost o decizie asumată, mai ales de când am ieșit din politică. De 11 ani eu nu a mai dat o declarație politică. Inițial, am zis să iau pauză pentru un an și să văd ce se întâmplă. Mi-am dat seama că mi-era dor de viața mea de dinainte. După 11 ani de stat pe margine mi-am dat seama ce îmi lipsea. Spatele, nu am fost în echipele în care am fost. Am aflat cine mi-a făcut rău și cine mi-a tras preșul de sub picioare”, a spus Cristian Boureanu pentru Xtra Night Show.

Cum este pe plan sentimental

Pe plan sentimental, Cristian Boureanu a trecut prin relații tumultuoase în trecut, însă acum se simte împlinit pe toate planurile din viața sa. După finalizarea proceselor judiciare care l-au bântuit încă din perioada în care activa ca deputat, el se bucură acum de o liniște interioară pe care o savurează pe deplin. Eliminând din viața sa persoanele care i-au vrut răul, el privește optimist către viitor și se declară mulțumit de tot ceea ce a realizat până acum.

„De șase luni sunt mult mai liniștit. Din decembrie am scăpat de toate tinichele din politică. Nu mai las pe nimeni să-mi tulbure liniștea. Plus că cei șapte ani de probleme, dar vorba avocatului, au fost 13, că am mai avut un dosar făcut de un prieten, dar atunci nu știam. De când am intrat în tumultul acesta, au dispărut „prietenii”. Prieteni adevărați am puțini. Pe plan personal sunt liniștit. Am fost implicat doar când m-am îndrăgostit și am avut relații lungi”, a mai adăugat Cristian Boureanu.

După retragerea din viața politică a continuat să se implice în diverse proiecte și afaceri

Cristian Alexandru Boureanu s-a născut pe 15 decembrie 1972 la Lusaka, capitala Zambiei, situată în Africa. În perioada 1987-1991, Boureanu a urmat cursurile liceului „Matematică-fizică” din București, continuând apoi la Academia de Studii Economice (ASE). După absolvirea ASE, Boureanu a obținut un Professional Certificate în Management de la CODECS România (Open University Business, Marea Britanie), primul nivel al unui program MBA. În 2003, a finalizat studiile la „Colegiul Național de Apărare”, iar un an mai târziu a primit diploma de absolvire de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Cristian Boureanu și-a început cariera politică în 1995, alăturându-se organizației de tineret a Partidului Național Liberal. Între 2000 și 2001, a fost consilier al președintelui Comisiei Economice. În paralel, între aprilie 1999 și decembrie 2012, a ocupat și funcția de consilier al Ministrului de Finanțe.

Decizia sa de a se retrage din politică a venit în 2012, când a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în Partidul Democrat Liberal.

În ultimii ani, Boureanu pare să se fi retras treptat din lumina reflectoarelor și să-și fi concentrat atenția asupra afacerilor sale și a vieții personale. A păstrat totuși legătura cu mediul media și apare sporadic în diverse contexte publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: