Redactia.ro
Home » Știri » De ce s-au certat Elena Ceaușescu și socrul ei. Ce probleme avea Prima Doamnă cu tatăl lui Nicolae Ceaușescu

De ce s-au certat Elena Ceaușescu și socrul ei. Ce probleme avea Prima Doamnă cu tatăl lui Nicolae Ceaușescu

GALERIE FOTO (6) De ce s-au certat Elena Ceaușescu și socrul ei. Ce probleme avea Prima Doamnă cu tatăl lui Nicolae Ceaușescu

De ce s-au certat Elena Ceaușescu și socrul ei. Ce probleme avea Prima Doamnă cu tatăl lui Nicolae Ceaușescu. Multă lume știe că Elena Ceaușescu era o femeie dură și răutăcioasă, dar puțini știau că acesteia îi plăcea să impună limite.

De ce s-au certat Elena Ceaușescu și socrul ei. Ce probleme avea Prima Doamnă cu tatăl lui Nicolae Ceaușescu

Mirela Petcu și Camil Roguski, arhitectul lui Ceaușescu, au relatat în cartea „Ceaușescu: adevăruri din umbră” lucruri pe care puțină lume le știa despre Elena Ceaușescu. Aceasta era foarte strictă cu rudele ei, mai ales cu nora și cumnații e
Cei doi au precizat în cartea lor că Elena Ceaușescu se îmbrăca foarte prost, iar „din trei-patru variante, o alegea pe cea mai proastă”. Atitudinea Primei Doamnei era una dură și răutăcioasă. Arhitectul soților Ceaușescu a povestit ce le-a făcut Elena Ceaușescu unor oameni care jucau table.

Elena Ceaușescu era răzbunătoare

Aceasta s-a dus și a jignit mai mulți oameni care jucau table și tabinet. Elena Ceaușescu se purta rău și cu necunoscuții și cu oamenii cunoscuți, dar și cu propria familie.

Autorul spune că frații lui Ceaușescu nu aveau voie să vină la el acasă decât atunci când erau chemați, și nici nora ei, soția lui Valentin.

Nici cu tatăl fostului președinte, Elena nu se înțelegea bine. Andruță Ceaușescu era un om simplu, de la țară, care mai vizita o cârciumă când ajungea în București. Suparată pe el, soția lui Ceaușescu a dat ordin să se dărăme cârciuma. Potrivit lui Roguski, Elena Ceaușescu obișnuia să îl controleze pe Andruță de bani, motiv pentru care acesta era nevoit să își ascundă banii.

Arhitectul Roguski a fost apropiat de familia Ceaușescu. Acesta a fost arhitect în cadrul MAE, șef-serviciu tehnic la Uniunea Arhitecților și profesor la Școala Tehnică de Arhitectură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: