Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Ce legătură are George Burcea cu ruptura dintre cei doi

De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Ce legătură are George Burcea cu ruptura dintre cei doi

De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Bălan și Tiberiu Argint

De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Deși apropiații se așteptau ca cei doi să facă marele pas în relația, Andreea Bălan și Tiberiu Argint pare că au ajuns la finalul poveștii de dragoste. Zvonurile legate de separarea celor doi au apărut în urmă cu câteva săptămâni, iar motivul pare să aibă legătura cu George Burcea, fostul soț al artistei.

De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Ce legătură are George Burcea cu ruptura dintre cei doi

De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Bălan și Tiberiu Argint. După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele omului de afaceri, Tiberiu Argint. Cei doi și-au păstrat relația de dragoste departe de ochii lumii, iar artista declara că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Cu toate astea, se pare că povestea lor de iubire a ajuns la final. De câteva săptămâni se zvonește că artista s-a despărțit de iubitul ei, iar motivul ar fi George Burcea.

Chiar dacă speculațiile legate de despărțirea nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi, pozele de cuplu ale acestora au dispărut de pe rețelele de socializare, semn că între aceștia există anumite probleme. Conform spuselor unui apropiat al celor doi, problemele în relație ar fi apărut după în mediul online au fost postate câteva imagini cu George Burcea alături de sora lui Tiberiu Argint, Sonia Argint. Cei doi au participat la un eveniment, unde nu au ezitat să interacționeze, iar acest lucru ar fi supărat-o extrem de tare pe Andreea Bălan. „Andreea a mers atât de departe, încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tibi i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că pur și simplu s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat. Asta l-a îndepărtat mult pe Tibi.”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

George Burcea, atac la adresa fostei soții

George Burcea a făcut dezvăluiri uluitoare la adresa fostei soții. Actorul a povestit despre traiul alături de artistă, dar și despre presupusa ambiție a Andreei de a da bine la public.

Burcea s-ar fi plâns apropiaților că relația cu mama fiicelor sale este una extrem de problematică.„Am văzut că Andreea iese mereu în presă și se victimizează înainte de a lansa o nouă piesă. Când are piesa, ea vorbește ori despre traume, ori despre tatăl ei care a maltratat-o, ori dă de înțeles că George a fost rău, iar ea o sfântă, iar mai nou despre Keo. Oare publicul nu vede că de 20 de ani această femeie nu face nimic decât să se victimizeze și să încerce să intre sub pielea oamenilor? Oare «fanii» ei nu văd că este o prefăcută?”, este o primă concluzie a mărturisirilor pe care George Burcea i le-ar fi făcut prietenei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: