Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Tiberiu Argint după despărțirea de Andreea Bălan! Ce spune acesta

Reacția lui Tiberiu Argint după despărțirea de Andreea Bălan! Ce spune acesta

Reacția lui Tiberiu Argint după despărțirea de Andreea Bălan! Ce spune acesta

Reacția lui Tiberiu Argint după despărțirea de Andreea Bălan! Cei doi s-au separat recent, după aproape un an și jumătate de relație. 

Reacția lui Tiberiu Argint după despărțirea de Andreea Bălan! Ce spune acesta

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan își găsise liniștea și alinarea în brațele lui Tiberiu Argint. Însă, recent, cei doi s-au separat, iar principalele motive care ar fi dus la destrămarea poveștii de dragoste ar fi fost chiar viziunea diferită asupra relației, dorința artistei de a se căsători din nou și ezitarea lui Tiberiu de a-și întemeia o familie.

Pe rețelele de socializare, Tiberiu Argint a postat recent o imagine în care apare cu zâmbetul larg, la o terasa: ” A slice a day keeps the salad away”, a scris langa imagine.  Până în acest moment, tânărul nu a oferit nicio declarație referitoare despre despărțirea de Andreea Bălan. cu toate acestea, atât Tiberiu Argint, cât și Andreea Bălan au șters toate pozele în care apăreau împreună pe rețelele de socializare. Ultima postare făcută de fratele Soniei Argint pe Instagram cu vedeta a fost de ziua juratei „Te cunosc de undeva”. Acest lucru se întâmpla la sfârșitul lunii iulie, pe 23. Cei doi se alintau și toți cunoscuții îi vedeau în fața altarului, mai ales că erau și foarte drăgăstoși unul cu celălalt.

Andreea Bălan a plecat în vacanță după despărțirea de Tiberiu Argint

Chiar dacă vreme de afară e din ce în ce mai rece, iar temperaturile scad de la o zi la alta, Andreea Bălan se bucură de soarele puternic, plajă și nisipul fierbinte. Artista a decis că e timpul pentru o nouă vacanță în acest an, asta după alte câteva în care a ales să meargă în diferite destinații. De această dată, din nou, cântăreața a ales să plece în afara României cu fetițele și mama sa, iar toate patru au ales o destinație de lux dintr-o țară exotică.

Cântăreața a decis că încă mai e timpul pentru costum de baie, astfel că a ales să se bucure de relaxare în Egipt, acolo unde a mai fost în acest an încă o dată tot alături de Ella, Clara și bunica lor. Vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram numeroase fotografii în ținute care mai de care mai sexy, dar și fotografii cu micuțele ei și mama acesteia, cea care locuiește împreună cu vedeta.

Vacanța în Egipt ar putea fi considerată și ca un cadou pentru Ella, căci fiica cea mare a Andreea Bălana a împlinit pe 9 octombrie vârsta de 5 ani, motiv pentru care artista i-a organizat acasă o mare petrecere alături de mulți invitați. Cântăreața a postat atunci și un mesaj foarte emoționant despre nașterea micuței Ella, primul său copil, și a publicat și fotografii pe care nu le-a mai postat niciodată până atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: