Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea, gata să facă pasul cel mare cu Viviana Sposub? Răspunsul neașteptat al actorului: “Nu suntem 90 % unul lângă celălalt…”

George Burcea, gata să facă pasul cel mare cu Viviana Sposub? Răspunsul neașteptat al actorului: “Nu suntem 90 % unul lângă celălalt…”

În plin proces de divorț cu Andreea Bălan, cea cu care are două fetițe, George Burcea surprinde pe toată lumea vorbind sincer despre relația cu Viviana Sposub. Deși s-a tot zvonit că povestea lor de dragoste s-a sfârșit, iată că lucrurile stau altfel, după cum a mărturisit actorul.

George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună de un an de zile și chiar dacă încă nu sunt informații noi despre pronunțarea divorțului cu Andreea Bălan, iată că actorul nu se ferește să vorbească despre planurile pe care le are cu iubita sa.

Și se pare că George Burcea deja a dat uitării mariajul eșuat cu Andreea Bălan, dat fiind faptul că actoul a declarat recent că Viviana Sposub este omul pe care l-a dorit mereu lângă el.

George Burcea, gata să facă pasul cel mare cu Viviana Sposub?

Viviana Sposub este om în care își pune toată baza, a mărturisit George Burcea, care nu își ascunde sub nicio formă sentimentele pe care le simte față de actuala concurentă de la Bravo, ai stil.
”Am un om foarte bun și drag lângă mine pe care îl iubesc și care mă iubește, sunt sănătos și am multe planuri pe viitor.

Eu consider că George Burcea este mult mai fericit pentru că face exact ceea ce a visat și a iubit de foarte mult timp și sincer nu contează cum eram acum 4,5, 9, 10, 15 ani, contează că indiferent de timp și greutăți n-am renunțat”, a mărturisit George Burcea despre iubita sa Viviana Sposub, la Antena Stars.

Când o cere în căsătorie pe Viviana Sposub

Și, așa cum este descrisă de actor, povestea de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub pare desprinsă din povești, fiind vorba de o relație exact cum și-a dorit. Mai mult, Burcea spune că e pregătit să-și ducă relația și la un alt nivel.

Actorul a mărturisit și când o va cere în căsătorie pe Viviana Sposub.

”Viviana m-a susținut foarte mult, nu numai în acest proiect, în tot ceea ce am făcut în acest an încoace de când suntem împreună. Nu suntem 10, 20, 90 % unul lângă celălalt, ci suntem 101 % atât acasă, cât și în proiecte unul celuilalt, e bine, e frumos, asta mi-am dorit, asta și-a dorit, mi-am dorit să avem parte de o relație cu oameni care se susțin și se înțeleg (…) O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inel”, a mai mărturisit George Burcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: