Redactia.ro
Home » Știri » De ce s-au despărțit Theo Rose și Alex Leonte, de fapt. Se pare că relația nu mai funcționa de mai bine de un an

De ce s-au despărțit Theo Rose și Alex Leonte, de fapt. Se pare că relația nu mai funcționa de mai bine de un an

Despartire Theo Rose si Alex Leonte

Iată motivele pentru care Theo Rose și Alex Leonte și-au spus „adio”, de fapt, după cinci ani de relație. Se pare că legătura lor începuse să „scârțâie” în ultimul an. Iată de ce.

De ce s-au despărțit Theo Rose și Alex Leonte, de fapt. Se pare că relația nu mai funcționa de mai bine de un an

Ar fi ieșit la iveală motivele pentru care Theo Rose și Alex Leonte au încheiat relația. Se pare că de vină ar fi fost comportamentul nepotului lui nea Mărin. O bună bucată de timp, el ar fi depins financiar de Theo Rose, care era singura care aducea bani în „casă”, în timp ce Leonte obișnuia să aibă viciul jocurilor de noroc, a scris Cancan. Și nu numai asta era problema. Se spune că Alex Leonte ar fi avut ceva probleme și cu băutura, un alt lucru care o deranja pe partenera lui, cântăreața Theo Rose.

În momentul în care Theo Rose a spus că nu mai vrea să îl întrețină pe Alex Leonte și pentru că l-a văzut că nici nu este interesat să se stabilizeze din punct de vedere financiar, cântăreața i-a cerut acestuia să părăsească apartamentul în care ei locuiau cu chirie, conform sursei menționate mai sus. Acesta ar fi refuzat, evident, iar atunci Theo Rose l-ar fi ajutat inclusiv cu banii pentru o altă chirie.

Evident, aceste nemulțumiri care s-au tot strâns au umplut paharul, iar legătura dintre cei doi s-a degradat cu fiecare zi care a trecut. Ce a urmat mai departe știe întreaga țară, iar cei doi au confirmat despărțirea. Totodată, Theo Rose a confirmat – pusă în fața faptului împlinit cu niște fotografii – că formează un cuplu cu Anghel Damian, căruia i-a dat o șansă și în contextul în care nu se mai simțea fericită cu omul cu care a format cinci ani o relație.

Theo Rose o să poată fi văzută pe micile ecrane în serialul „Clanul”, iar Anghel Damian este regizor și scenarist, la fel ca Lia Bugnar, scenarist, chiar fosta lui iubită. Iată o poză de la filmări, publicată pe Instagram de Theo Rose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Despartire Theo Rose si Alex Leonte
Foto: Instagram / colaj

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: