Redactia.ro
Home » Monden » De ce să pui coji de ouă sub preșul de la intrare? Trucul genial dezvăluit de Mircea Badea! VIDEO

De ce să pui coji de ouă sub preșul de la intrare? Trucul genial dezvăluit de Mircea Badea! VIDEO

De ce să pui coji de ouă sub preșul de la intrare? Trucul genial dezvăluit de Mircea Badea!

Iată de ce să pui coji de ouă sub preșul de la intrare! Trucul genial este dezvăluit de Mircea Badea! Acesta susține că așa îi veți ține departe pe cei nepoftiți în casa dumneavoastră!

De ce să pui coji de ouă sub preșul de la intrare?

Mircea Badea susține că deține soluția perfectă prin care puteți scăpa de „oaspeții nepoftiți”, mai exact de hoți! Prezentatorul este convins că trucul pe care îl folosește el va da roate, motiv pentru care l-a dezvăluit tuturor românilor!

„Atenție! Trucul meu. Când pleci de acasă pui sub preșul de la intrare sau poți să pui un preș „la interior” cum ar spune Cîțu. Deci cum deschizi ușa să fie un preș.

Zic că mai bine la interior decât la exterior. Sub preș cu mare grijă când pleci de acasă pui niște coji de ouă, ai lăsat ușor, ai închis frumos ușa.

Când ai venit acasă şi ai dat la o parte, dacă alea sunt praf, e clar că a intrat cineva în casă.

Tare sau ce? Folia cu bule se aude. Ce o să facă ăla, o să pună cojile de ouă la loc? Tare sau ce? E mind blowing”, a spus Mircea Badea în emisiunea pe care o prezintă, „În gura presei”, de la Antena 3 CNN.

Mircea Badea nu bea apă de mai bine de 30 de ani

Mircea Badea a mărturisit chiar în emisiunea pe care o perzintă la TV că, de mai bine de 30 de ani, a înlocuit apa cu o altă băutură care îi este pe plac. Cu toate acestea, prezentatorul TV recunoaște că ceea ce consuma de zi cu zi în locul apei nu este o băutură tocmai sănătoasă. Iată detaliile care te vor uimi!

Nu am băut apă de 30 de ani. Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață.

Nu mai zic și ce mănânc… dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat!

Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante.

Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: ‘poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă’. Și eu îi zic: ‘nu am băut apă de 30 de ani’. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap.”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii prezentate pe Antena 3 CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: