Redactia.ro
Home » Știri » De ce să pulverizezi oțet pe la tocurile geamurilor din casă! Trucul te scapă de o problemă insuportabilă

De ce să pulverizezi oțet pe la tocurile geamurilor din casă! Trucul te scapă de o problemă insuportabilă

De ce să pulverizezi oțet pe la tocurile geamurilor din casă! Trucul te scapă de o problemă insuportabilă

Iată de ce să pulverizezi oțet pe la tocurile geamurilor din casă! Trucul te scapă de o problemă insuportabilă, așa că încearcă-l neapărat.

De ce să pulverizezi oțet pe la tocurile geamurilor din casă! Trucul te scapă de o problemă insuportabilă

Oțetul este un produs versatil care poate fi folosit în diverse moduri, nu doar în gătit. Iată câteva trucuri cu oțet:

  1. Curățarea suprafețelor: Oțetul poate fi folosit ca un dezinfectant natural și degresant. Doar amestecați oțet alb cu apă în proporții egale. Următorul pas este să folosiți soluția pentru a șterge blatul de bucătărie, aragazul sau alte suprafețe.
  2. Eliminarea mirosurilor neplăcute: Oțetul poate ajuta la eliminarea mirosurilor neplăcute. De exemplu, puteți turna o cană de oțet în chiuvetă sau în toaletă și lăsați-o să stea peste noapte pentru a neutraliza mirosurile.
  3. Tratament pentru înțepăturile de insecte: Oțetul aplicat pe înțepăturile de insecte poate ajuta la ameliorarea mâncărimii.
  4. Îndepărtarea petelor de pe covoare: O soluție de oțet și apă poate fi folosită pentru a îndepărta anumite pete de pe covoare. Aplicați soluția în zona unde este murdar și lăsați-o să acționeze câteva minute, apoi ștergeți totul cu o cârpă curată.
  5. Curățarea ferestrelor: O soluție de oțet și apă poate fi folosită pentru a curăța ferestrele. Aceasta nu doar că va îndepărta murdăria, dar va lăsa și un luciu strălucitor.

Și mai există un truc extrem de folositor. Încearcă acest amestec. Ai nevoie de 150 de mililitri de apă și 150 de mililitri de oțet pe care să amesteci într-o sticlă cu pulverizator, agitând totul foarte bine. Pulverizează apoi pe tocurile ferestrelor locuinței, atât pe interior, cât și pe exterior. Țânțarii, dar și alte insecte, nu suportă mirosul de oțet și astfel nu se vor apropia de ferestre, potrivit ego.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: