Redactia.ro
Home » Știri » De ce să torni oțet pe anvelopele mașinii. Cum te ajută acest truc: o să economisești o grămadă de bani

De ce să torni oțet pe anvelopele mașinii. Cum te ajută acest truc: o să economisești o grămadă de bani

GALERIE FOTO (2) De ce să torni oțet pe anvelopele mașinii. Cum te ajută acest truc: o să economisești o grămadă de bani

Iată de ce să torni oțet pe anvelopele mașinii. Cum te ajută acest truc: o să economisești o grămadă de bani.

De ce să torni oțet pe anvelopele mașinii. Cum te ajută acest truc: o să economisești o grămadă de bani

Iată ce se întâmplă dacă pui oțet pe anvelopele de la mașină. Oțetul alb este bun pentru a putea curăța temeinic zona anvelopelor și, de asemenea, cea a jantelor, acestea fiind cele care absorb mult mai repede murdăria, potrivit playtech.ro.

Iată cum trebuie procedat. În primul rând, vei amesteca părți egale de apă și oțet alb într-un castron. Apoi, vei lua o cârpă pe care o vei scufunda, până când se va umezi. Freacă anvelopele și jantele de la mașină cu acest amestec și, în scurt timp, vei observa cum murdăria va dispărea, potrivit sursei menționate mai sus.

Ce beneficii are oțetul alb

Oțetul alb este un ingredient versatil, care poate oferi o serie de beneficii în diferite aspecte ale vieții noastre. Iată câteva dintre beneficiile asociate utilizării oțetului alb:

  1. Curățare a suprafețelor: Oțetul alb poate fi folosit pentru a curăța și dezinfecta suprafețele din casă. Datorită proprietăților sale acide, poate elimina petele, murdăria și bacteriile de pe diverse suprafețe, cum ar fi blatul de bucătărie, podeaua sau chiuveta.
  2. Îndepărtarea mirosurilor neplăcute: Oțetul alb are capacitatea de a neutraliza mirosurile neplăcute. Poate fi utilizat pentru a îndepărta mirosurile de pe textile, cum ar fi hainele sau prosoapele, sau pentru a îndepărta mirosurile din frigider sau coșul de gunoi.
  3. Îngrijirea părului și pielii: Datorită proprietăților sale antimicrobiene, oțetul alb poate fi utilizat în tratamente pentru păr și piele. Poate ajuta la echilibrarea pH-ului scalpului și poate reduce mătreața. De asemenea, poate calma pielea iritată și poate ajuta la reducerea acneei.
  4. Îndepărtarea petelor de pe țesături: Oțetul alb poate fi utilizat pentru a îndepărta petele de pe țesături. Poate ajuta la eliminarea petelor de transpirație, de vin sau de cafea. Este important să testezi întotdeauna oțetul pe o zonă mică și ascunsă a țesăturii pentru a verifica dacă nu provoacă decolorarea.
  5. Utilizare în gătit: Oțetul alb este un ingredient comun în bucătărie. Poate fi folosit pentru marinarea și fragezirea cărnii, pentru prepararea murăturilor sau a sosurilor. De asemenea, poate adăuga un gust acru și savuros la diverse preparate.

Este important să menționăm că oțetul alb trebuie utilizat cu precauție.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: