Redactia.ro
Home » Monden » De ce se ceartă Petre Roman cu soția sa, Silvia Chifiriuc? Fostul politician a mărturisit sincer: „Nu suntem la fel”

De ce se ceartă Petre Roman cu soția sa, Silvia Chifiriuc? Fostul politician a mărturisit sincer: „Nu suntem la fel”

Petre Roman recunoaște tot! Între fostul politician și frumoasa sa soție, Silvia Chifiriuc, se aprind întotdeauna scântei din pricina unui subiect extrem de sensibil. Iată de la ce ceartă cei doi soți.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt exemplu de cuplu longeviv și care demonstrează că dragostea nu are vârstă. Relația lor de iubirea este una extrem de profundă și au ales să își proiecteze un viitor împreună destul de repede după ce s-au cunoscut.

Au decis împreună că dragostea lor merită implinită. Așa a venit pe lume fiul lor, Petrus. Fiul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc are acum 11 ani, potrivit SpyNews.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, când au fost întrebați ce mai face fiul lor, că mezinul familiei are o mare pasiune pentru tenis. Băiatul fostului premier practică acest sport de mai bine de doi ani și are rezultate deja foarte bune.

„Petrus are 11 ani, e în perioada testelor. Nu prea îi place lui școala online, dar se străduiește să facă facă acestei situații. Merge la munte, dar în ultima vreme mai puțin. Mergem la pădure în schimb. Pasiunea lui e tenisul. Vocația există, trebuie să o descoperi. Face tenis de doi ani. E talentat, isteț și iscusit. Încă nu îmi dau seama care e vocația lui”,  au povestit Silvia Chifiriuc și Petre Roman despre fiul lor, Petrus.

De ce se ceartă Petre Roman cu soția sa, Silvia Chifiriuc?

Atât Petre Roman, cât și Silvia Chifiriuc au demonstrat că sunt extrem de transparenți. Așa se face că nu s-au ferit să recunoască că, așa cum se întâmplă în toate cuplurile, mai există și neînțelegeri. Cei doi au mărturisit câ neînțelegerile pornesc mai de fiecare dată de la modalitățile fiecăruia de interveni în dezvoltarea și educația lui Petrus.

„Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privința asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfață într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău”, a explicat Petre Roman.

Cu toate astea, cei doi par să aibă un stres din pricina acestor mici neînțelegeri. Mai mult, Silvia Chifiriuc a declarat că astfel se creează un echilibru pentru micuțul lor Petrus.

„Oricum, este mai bine așa, pentru că există un echilibru. el știe că la tati nu se poate chiar orice”, a adăugat cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: