Redactia.ro
Home » Monden » De ce se teme mama Deliei Matache: „Îmi este şi acum frică”

De ce se teme mama Deliei Matache: „Îmi este şi acum frică”

sursa foto: Playtech.ro

Gina Matache, mama iubitei artiste, Delia, recunoaște cu emoție că se teme de bătrâneţe şi singurătate, dar și de a nu deveni o povară pentru ceilalţi.

Gina Matache: „Mi-e frică să nu mor şi să nu-mi pierd minţile”

Aceasta a povestit în detaliu ce temeri are și cum o afectează gândurile negative pe care le are:

„Au fost multe momente în viaţa mea… frică îmi este şi acum de bătrâneţe, de singurătate. Mi-a fost frică atunci când a murit mama… Îmi aduc aminte cum stăteam cum sora mea şi mă gândeam să nu moară cu mine. Am plecat într-o zi până la Bucureşti, să mă odihnesc un pic, şi ea a rămas cu frati-miu, şi atunci a murit. Mi-e frică să nu mor şi să nu-mi pierd minţile, să nu fiu o povară pentru copiii mei. Anul ăsta fac 60 de ani şi mi-e frică să n-o iau razna. Dacă o fi să mor, să mor de inimă. Nu vreau să le chinui. Vreau să mă ardă şi cu asta basta. Ce să stai să plângi la cimitir? Viaţa este aici pe pământ, dincolo om vedea ce-o mai fi”, a spus Gina Matache pentru Fanatik.ro.

„Întorc capul, mă fac că nu văd”

Mama Deliei intră în amănunte ce țin de relația pe care o are cu ginerii ei:

“Nu ştiu dacă ginerii mă iubesc, dar ştiu că mă înţeleg bine cu ei. Nu mă bag niciodată în viaţa lor, dacă mă chemi vin, dacă nu, nu. Eu nu le atrag niciodată atenţia asupra fetelor mele. Cum ştiu ei să îşi conducă casa aşa o au. Nici la fete nu mă bag mai mult decât trebuie, ca să nu cumva să rămână cu gândul că “ dacă a avut mama dreptate”. Deci nu mă bag, îi las să facă cum ştiu ei mai bine.

De multe ori m-am gândit ce aş face dacă vreunul dintre ei ar avea pe una…dar ce mă interesează pe mine? Întorc capul, mă fac că nu văd. Dacă totul e bine între ei de ce să mă bag eu, dacă ele nu zic nimic? Dar nu am motive să cred aşa, băieţii sunt nişte copii aşa de muncitori. Cel mic are două job-uri şi Răzvan, de dimineaţă până seară, e pe laptop şi cu două telefoane în braţe. Când nu e în întâlniri se ocupă şi de Delia . Aşa că ce aş putea eu să zic despre oamenii ăştia? Nu le lipseşte nimic…mai degrabă m-aş gândi că fetele mele ar putea să facă figuri, nu ei”, a spus Gina Matache pentru aceași sursă.

Mama Deliei a fost diagnosticată cu o tumoră la braț

Gina Matache, a recunoscut, în 2019, în cadrul emisiunii tv, Antena Stars că a trecut prin clipe groaznice atunci când a fost diagnosticată cu o tumoră la brațul drept. Problema de sănătate a descoperit-o în anul 2016.

„Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea. Eu nu pot să fac mare lucru cu mâna dreaptă. Nu pot să conduc, nu pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte”, a declarat Gina Matache, în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars.

„Nu e chiar uşor”

Aceasta a mai adăugat că soțul ei suferă de o boală grea și că totul i se pare din ce în ce mai greu:

„Şi tatăl lor este destul de bolnăvior. Şi din păcate, diagnosticul nu este unul uşor. Este vorba de o polineuropatie care îl ţine la pat. Este o boală a nervilor. Organismul se autoatacă, o boală autoimună. Am scăpat noi de extirpare de rinichi şi la un an după te trezeşti în pat, nu e chiar uşor. De câţiva ani se confruntă cu probleme de sănătate.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: