Redactia.ro
Home » Stil de viață » De ce serviciu gratuit poți beneficia de la Digi RCS RDS. Milioane de români nu știau

De ce serviciu gratuit poți beneficia de la Digi RCS RDS. Milioane de români nu știau

digi

Toți clienții Digi RCS RDS trebuie să știe de această opțiune. Chiar dacă ai deja un abonament sau beneficiezi de vreun serviciu al companiei, sau dacă dorești să începi o colaborare cu Digi RCS RDS, trebuie să știi de această opțiune care este complet gratuită.

De ce serviciu gratuit poți beneficia de la Digi RCS RDS

Nu mulți clienți știau acest lucru, dar există un serviciu complet gratuit pe care compania de telecomunicații îl oferă. Există o singură condiție pe care trebuie să o îndeplinești, iar despre ea afli mai multe în rândurile ce urmează.

În cazul în care ești deja client al Digi RCS RDS, trebuie să știi că dacă ai abonament, atunci cu Digi Net, fie el mobil sau fix, poți să beneficiezi de două conturi Digi Wi-fi, pentru care nu trebuie să mai plătești nimic în plus, fiind complet gratuite.

Cum poți beneficia de acest serviciu gratuit

Tot ce ai de făcut este să urmezi pașii următori:

Mai întâi, trebuie să îți creezi contul Digi Wi-fi, din contul Digi. În cazul în care nu ai deja unul, de aici poți să își creezi unul.

Apoi, trebuie să mergi la secțiunea de Servicii/Digi WI-FI. Tot ce trebuie să faci este să setezi un nume de utilizator și o parolă pentru contul tău Digi Wi-fi.

Atunci când te afli într-o zonă Digi Wi-fi, trebuie să conectezi propriul tău dispozitiv la acel wi-fi, moment în care îți va apărea o rețea cu numele DIGI_WI-FI. Trebuie să accesezi această rețea și să treci la pasul următor.

Ce trebuie să mai faci este simplu: trebuie doar să deschizi o pagină web, iar atunci vei fi redirecționat către pagina de autentificare.

Aceste este momentul în care trebuie să folosești parola și numele de utilizator pe care le-ai creat anterior, pentru a te loga.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: