Redactia.ro
Home » Monden » De ce Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit 20 de ani? Motivul pentru care se dușmăneau

De ce Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit 20 de ani? Motivul pentru care se dușmăneau

De ce Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit 20 de ani

Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani. Iată motivul pentru care se dușmăneau!

De ce Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit 20 de ani?

Teo Trandafir și Cristi Brancu au o frumoasă prietenie, însă în trecut nu se suportau. Între cei doi s-a aprins o scănteie de antipatie din cauza concurenței, dar și a unor informații eronate din presă. Prezentatorul TV a oferit toate detaliile!

„Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani. Acum evoluează minunat. O dată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri. A fost o mare plăcere să colaborăm.

În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte. Am mai vorbit, mai rar. Ne-am transmis gânduri frumoase. Cred că Teo este un reper în lumea televiziunii și e un profesionist căruia trebuie să-i găsești locul, că e păcat să o pierzi!”, a declarat Cristi Brancu pentru Fanatik. 

Cristi Brancu, despre viitorul televiziunii

Televiziunea are un rol foarte important pentru prezentatori, deoarece doar așa se pot conecta cu sute de mii de oameni și transimte informații de interes. Cu toate acestea, Cristi Brancu consideră că în ziua de astăzi tineretul este mult mai atras de mediul online.

„Televiziunea are încă două atuuri care nu o vor scoate din atenție – este instrumentul media care acoperă cele mai bine tot ce înseamnă transmisiune sportivă și știri. Hai să zicem că și la divertisment joacă destul de bine. Nu e clar pentru cât timp. Online-ul nu se descurcă suficient în aceste situații.

Ideal este ca televiziunea să mizeze tot mai mult pe atuurile sale, pentru că meciul cu filmele sau muzica este pierdut. Copiii sunt pierduți, de asemenea, pentru că astăzi, orice copil pune mâna în primul rând, cu o pricepere parcă înnăscută, pe smartphone și se împrietenește cu You Tube-ul. Așadar, ideal în viață e să bați fierul unde e cald!”, a explicat Cristi Brancu pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: