Redactia.ro
Home » Stil de viață » De ce trebuie să nu dai bani din mână în mână? Greșeala pe care o fac mulți români

De ce trebuie să nu dai bani din mână în mână? Greșeala pe care o fac mulți români

De ce trebuie să nu dai bani din mână în mână? Greșeala pe care o fac mulți români

Nu este recomandat să transferăm bani direct de la o persoană la alta, mai exact din mână în mână. Mulți practică acest obicei fără a se cunoaște potențialele sale repercusiuni. Fie că vorbim despre un împrumut prietenesc, un cadou monetar sau chiar plata cumpărăturilor la magazin, acest gest aparent inofensiv ar putea, de fapt, să aducă după sine atât efecte pozitive, cât și negative.

De ce trebuie să nu dai bani din mână în mână

Astrologul Nicoleta Ghiriș a elucidat motivele pentru care ar trebui să evităm acest schimb direct de bani. În ciuda faptului că acest obicei pare a fi unul natural și chiar politețe pentru unii, realitatea stă în faptul că banii, ca orice alt element, poartă în sine o anumită energie. Această energie, când este transferată direct între două persoane, poate avea implicații neașteptate, deschizând porțile atât pentru lucruri benefice, cât și pentru cele dăunătoare.

Conform recomandărilor astrologului Ghiriș, cea mai sigură metodă de a evita acest schimb de energii este să plasăm banii într-un loc intermediar, evitând astfel contactul direct. Această abordare ne protejează de potențialele efecte negative ale transferului energetic.

„Nu dați bani din mână în mână, dacă puteți. Lăsați-i jos, undeva. Ți-am dat banii ăștia, dar nu ți-i dau în mâna ta. Pentru că așa începem să atragem și din partea cealaltă și bune și rele, atenție!”, a spus astrologul.

Greșeala pe care o fac mulți români

În plus, astrologul a subliniat importanța și puterea intrinsecă a banilor, indicând faptul că aceștia pot oferi un anumit nivel de protecție în situații de pericol. Ghiriș a menționat că în cazuri specifice, când există un risc iminent de accident, recomandă adesea ca oamenii să poarte bani fizic asupra lor. Aceasta deoarece energia banilor poate contribui, surprinzător, la evitarea unor incidente nefericite.

„Știi că se spune că banul este ochiul…dar banii ne și salvează. Eu, specific, când văd pericol de accident într-o hartă, pentru că se vede la un moment dat să zicem în tranziție, eu le spun oamenilor să se împrumute de bani sau să aibă bani asupra lor fizic, pentru că energia aceasta a banilor, ce crezi? Chiar ne ajută să nu facem accident. Nu în mașină, asupra ta, în buzunar”, a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș, în cadrul podcast-ului realizat de Octavia Geamănu.

Astfel, în loc să perpetuăm un obicei aparent banal, fără a cunoaște implicațiile sale, poate ar fi mai înțelept să adoptăm o nouă abordare în manipularea banilor, ținând cont de sfaturile astrologului Nicoleta Ghiriș. Această schimbare de comportament nu doar că ne poate feri de eventualele efecte negative ale schimbului energetic, dar poate contribui și la protecția noastră în momente critice.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: