Redactia.ro
Home » Monden » De ce vrea să-și dea demisia Marian Godină. Totul de dragul fiicei sale

De ce vrea să-și dea demisia Marian Godină. Totul de dragul fiicei sale

Marian Godină a șocat întreg internetul cu un mesaj ce are un puternic impact emoțional. Polițistul le-a povestit internauților drama prin care a trecut recent și care l-a făcut să-și regândească cariera. Totodată, susține că tot ceea ce face este de dragul fiicei sale, Maria. Iată toate detaliile!

De ce vrea să-și dea demisia Marian Godină

Marian Godină a povestit că a trecut printr-o experiență tristă de ziua lui de naștere, când a fost chemat la muncă, iar membrii familiei l-au așteptat până la lăsarea serii, pentru a petrece:

„Îmi aduc aminte perfect ziua de 7 septembrie 2020, când îmi invitasem părinții la noi și pregăteam grătarul pentru a-mi sărbători ziua de naștere. Am fost sunat de un coleg care mi-a spus să ajung urgent în bază că avem misiune. Deși nu facem niciodată glume sau farse legate de astfel de lucruri, m-am schimbat rapid și am plecat, fiind aproape convins că voi ieși pe poartă și voi da de niște colegi care s-au gândit să-mi facă o surpriză. Nu erau. Am ajuns la bază și am plecat la o percheziție care a durat până seara. Când am ajuns acasă, era întuneric, toți erau mâncați și mă așteptau să tai tortul”, a scris Marian Godină pe rețelele sociale.

Marian Godină, totul de dragul fiicei sale

Marian Godină le-a spus internauților că se gândește serios să renunțe la profesia sa de polițist, în detrimentul fericirii fiicei sale, Maria:

„Deși mi-a picat greu, știam că asta mi-e meseria și că se mai întâmplă și astfel de lucruri. Mă întreb totuși ce voi simți când se va întâmpla asta la ziua Mariei, când se va întâmpla asta în ajunul Crăciunului sau în alte momente importante. Merită oare? Dacă Maria îmi va reproșa că nu am fost suficient de mult lângă ea, ce îi voi spune? Că am făcut asta pentru ea, pentru un salariu de maxim 5000 de lei pe lună din care nu-i pot oferi mai nimic?

În acest concediu mă voi gândi foarte bine dacă timpul meu departe de Maria merită sacrificat pentru 5000 de lei pe lună, dacă merită ca ele două să doarmă singure atât de multe nopți când eu sunt la serviciu. Și pentru ce? Iubirea față de profesia aleasă se mai și stinge, mai ales când prioritațille ți se schimbă”, a mai povestit acesta.

Sursa foto: Facebook Marian Godina

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: