Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » De ce WhatsApp nu mai funcționează de la 1 februarie 2024 pe aceste modele de telefoane. Veşti proaste dacă ai Iphone, Samsung, Huawei sau LG

De ce WhatsApp nu mai funcționează de la 1 februarie 2024 pe aceste modele de telefoane. Veşti proaste dacă ai Iphone, Samsung, Huawei sau LG

WhatsApp se schimbă radical din 6 martie 2024: Ce trebuie să știi despre noile modificări

Veşti proaste pentru utilizatorii de telefoane Iphone, Samsung, Huawei şi LG. De la 1 februarie 2024, WhatsApp nu mai funcţionează pe modelele mai vechi.

Este valabil atât pentru utilizatorii Android, cât și cei care au iOS.

Telefoanele pe care nu mai funcţionează WhatsApp

Schimbarea vizează unele dispozitive Android, dar și iOS, printre care și câteva modele de iPhone. În general, este vorba despre telefoane care au fost lansate în urmă cu aproximativ un deceniu. Utilizatorii care le dețin au înregistrat, cel mai probabil, o deteriorare a performanțelor dispozitivelor mai vechi.

Iată telefoanele care rămân fără WhatsApp:

iPhone:

3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 6S, SE și 6S Plus

Sasmung:

Galaxy Core, Galaxy Trend Lite, Galaxy Ace 2, Galaxy S3 mini, Galaxy Trend II și Galaxy X cover 2.

LG

Optimus L3 II Dual, Optimus L5 II, Optimus F5, Optimus L3 II și Optimus L7II.

Huawei

Huawei Ascend Mate, Ascend G740 și Ascend D2

Alte schimbări la WhatsApp

WhatsApp intenționează să introducă numele de utilizator, oferind astfel oamenilor un identificator unic pentru conectarea cu alții pe platformă.

În prezent, utilizatorii trebuie să-și dezvăluie numerele de telefon pentru a iniția legături. Cu ajutorul acestei schimbări, conectarea cu prietenii, familia și alți utilizatori devine mai simplă și mai eficientă.

Informațiile apărute anterior arată că WhatsApp dezvoltă o funcție care va permite utilizatorilor să partajeze fișiere fără fir între dispozitive aflate în imediata apropiere.

Informațiile sugerează că această funcție este în curs de dezvoltare atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iPhone.

Noul aspect din WhatsApp va permite suportul pentru fișiere de până la 2GB. În prezent, într-o fază de testare internă.

Aparent, această metodă de partajare a fișierelor va oferi beneficii semnificative privind transferul de fișiere între dispozitive Android și iPhone.

Pentru alte dispozitive, cum ar fi telefoanele Android care utilizează Quick Share sau iPhone-urile care se bazează pe AirDrop, metodele native de partajare a fișierelor rămân mai facile și mai rapide de utilizat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: