Redactia.ro
Home » Monden » De la obezitate a ajuns la anorexie. Vedeta din România care face declarații cu ochii în lacrimi

De la obezitate a ajuns la anorexie. Vedeta din România care face declarații cu ochii în lacrimi

GALERIE FOTO (4)

A slăbit 70 de kilograme. Pe vremuri era aprope obeză, iar acum a devenit anorexică. Este vorba despre o artistă celebră de la noi care a participat și la cea mai populară emisiune de stil din România. Tu ți-ai dat seama despre cine este vorba?

Bianca Rus, probleme de sănătate din cauza dietelor

Bianca Rus a ajuns să fie anorexică din cauza dietelor stricte pe care le-a ținut. Vedeta autohtonă a făcut mărturisiri emoționante despre problemele de sănătate pe care le are. Bianca Rus a slăbit peste 70 de kilograme de-a lungul timpului deoarece își dorea să aibă o siluetă ca trasă prin inel, dar acum a ajuns să fie anorexică. Chiar ea a mărturisit că la acest moment ține o cură pentru a se îngrășa.

 

Sunt la o dietă anume, adică o dietă de îngrășare. Toată viață am ținut cure de slăbire și am ținut diete gen Dukan, ceaiuri de slăbit, medicamente de slăbit care evident au dat rezultate pentru o perioadă, după care mă îngrășăm la loc. Dar acum nu știu ce să fac să nu mai slăbesc pentru că problemele de sănătate mă fac să slăbesc de zi cu zi și nu este foarte îmbucurător pentru mine. Eu acum sunt nevoită să mănânc carne roșie, să beau foarte multe sucuri roșii, să mănânc salate și tot ceea ce conține fier adică să mă îmi urc puțin fierul pentru că hemoglobina mea L este 7, adică foarte mică și doar prin aceste mâncăruri pot să devin din nou sănătoasă tun, cum eram înainte.„, a  mărturisit Bianca Rus.

Bianca Rus a ajuns să aibă 52 de kilograme

Bianca Rus a spus că în acest moment are 52 de kilograme. Această greutate este una nepotrivită pentru vârsta și corpul ei. Conform declarațiilor sale în acest moment este anorexică și își dorește ca dietele pe care le ține să o ajute să mai pună câteva kilograme în plus.

Eu arătam bine și la 55-56 de kilograme. Nu mai vreau să slăbesc! Nu. Vreau să mă opresc aici și să mă tonific puțin la sală. Chiar am început niște exerciții medicale și am o prietenă care m-a învățat. Acum am început să fac exerciții pe care le fac fetele slabe. Înainte făceam tot felul de exerciții pentru fete mai plinuțe. E o întreagă nebunie și cu slăbitul ăsta. Nu e așa de simplu cum ziceam, gata, sunt slabă, mă comport normal!„, a mai spus Bianca Rus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: